• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oglum rahatsizlandi onunla ilgilendim simdi tartildim 63.9 ile basliyorum haftaya
Başlangıçlar hayırlı olsun kızlar 💋
30dk leslie boosted yapıldı:KK36:
🥰🥰🥰
Aksama ne yemek var kizlar🤔
Ben mercimek corbasi ypaiyorum,firinda karnabahar yapayim dedim,salata yogurt,cocuklara manti
Bende tarhana çorbası fırında kıymalı patlıcan pilav cacık salata var.

Ben unutttummm yaa cok cokk sorry 😊 ben cumalari bildirim yapsam daha iyi olur ya haftasnundan cjkinca tartilmayi sevmem
Tamam canim cuma bildirimini bekliyoruz
Menu paylasimi yapicaksin degilmi🤔

Evet canım yapiyoruz bugünden itibaren paylasirsak guzel olur🥰
Ben sade kilo bildirimlerine geleyim canim soz verip tutamamayi sevmem cnku diyette de degilim cnku sadece erken saatte yeme isini bitiriyorum gecen haftadan beri. Yediklerim ne varsa abartiya kacmadan herseyi yiyorum ekmek zaten sevmiyorum pek yemekle. Oyle iste sizlere basarilar ama baya azimlisiniz.

Ben sade kilo bildirimlerine geleyim canim soz verip tutamamayi sevmem cnku diyette de degilim cnku sadece erken saatte yeme isini bitiriyorum gecen haftadan beri. Yediklerim ne varsa abartiya kacmadan herseyi yiyorum ekmek zaten sevmiyorum pek yemekle. Oyle iste sizlere basarilar ama baya azimlisiniz.
Sen bilirsin canim🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back