- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #1.401
Yaaa öyle oluyor da oyuzden dedim ya pazartesi Perşembe tutcaksinCuma tartı günü canım başlarsan en azından kaç kiloda başladın gör
Bilmem olabilir
Öyle de olur
3 gün tut 4gün dinlen diyorsun yani
Ev isi harekettenmi sayılıyorHareket çok. Yani ev işi falan akşama kadar toplamda 2 saat oturmam bile belki. Ama bünye kiloya müsait. Boğazı tutamıyorum. Tatlıya çok düşkünüm
Yediğin göbeğe gidiyor diyorsun yaniHareket çok. Yani ev işi falan akşama kadar toplamda 2 saat oturmam bile belki. Ama bünye kiloya müsait. Boğazı tutamıyorum. Tatlıya çok düşkünüm
3 gün arka arkaya tutalım o zamanYaaa öyle oluyor da oyuzden dedim ya pazartesi Perşembe tutcaksin
Yada 3gun arka arkaya
Gelir canım 3 güne gelmiyor mu bana 2 güne geliyorİnternetten bakıyoz bakalım gelir mi o zamana kaar
Tamam komutanim3 gün arka arkaya tutalım o zaman
Kız ne komutanıTamam komutanim
Daha istemedik seçiyozGelir canım 3 güne gelmiyor mu bana 2 güne geliyor
Hosgeldin canım aramiza seni taniyalimmi ilk önceMerhaba sevgili bayanlar konuya dahil olmak istedim benimde vermek istedigim bir kac kilom var ama nasıl ne yapiyorsunuz takip nasıl oluyor bende katilmak istiyorum
Benimkide bana sakın zayifliycam diye boğazından kısma geçen gördüğüme nazaran kilo vermişsin diyo adalet mi bu şimdigörümcemin kaynanası bi ara ne güzel incecik olmuştun şimdi geri kilo almışsın dedi
Ben menü yazarsam beni atarsınız topictenEeee menüler nerde yazmayanlara ceza verelim artik yarindan itibaren
Canına yandığımın dünyasıBenimkide bana sakın zayifliycam diye boğazından kısma geçen gördüğüme nazaran kilo vermişsin diyo adalet mi bu şimdiemziriyorsyn yiceksin diyor
Hosbulduk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?