Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elif Eylül hosbulduk ben 45 yasinda 2 cocuk annesiyim 158 boy 64 kg hedefim 57 filan bu arada oglum 14 yasinda 8.sinif kizim 11 yasinda 5. Sinif
Memnun oldum bende filiz
Rabbim bağıslasin insaAllah evlatlarımızı
Yarın tarti bildirimi yapabilirmisin senide listeye ekleyim cuma gunüde tarti günumüz,burda gün bitiminde menülerimizi paylasiyoruz yorum yapiyoruz,spor yapiyoruz günlük hareket paylasiyoruz yuruyüs yapiyoruz yani kisacasi hersey mevcut

Ne ararsan var yani kaptanım

Sözde ekmek hiç yemicektim
Yarından sonra yeme
Yaparsın daha yatma vaktine çok var
Yapacağım ama Allah'ın cızırtısı Trabzonspor kanser etti bizi başım ağrıyor
Ben bu elbiseyi rahat bir şekilde giyebilecekmiyim Eki Görüntüle 3005583
5 kilo sonra muhteşem olur canım ☺
Bende heryerim et kesmiş namazı zor kılıyorum
Yaaa noldu canım
Afiyet olsun canım
Buralar dutluğudu ne demek
Kv mi gördüm gene ondandır
Ben de
görümcemin kaynanası bi ara ne güzel incecik olmuştun şimdi geri kilo almışsın dedi
Ağızları kuruyasıcalar hiç tutamıyorlar o dillerini
Merhaba canım ben Tuğba 30 yaşındayım 2 kızım var aslen Samsunluyum Kütük Trabzon oldu Temizlik bağımlısı bi kocam var benim de kilolarımla başım dertte
Off ne güzel @Seker portakali da benim kardeşim. Bende ev hanımıyım.
Kocayı kandırdım baskül aldırıcam
Yaa ne güzel benimde kiz kardeşim olsaydı
@Li_zigi kaynananlar gitmedimi
Yarım saat oldu abla evi topluyorum mutfağa gireceğim az sonra
Merhaba sevgili bayanlar konuya dahil olmak istedim benimde vermek istedigim bir kac kilom var ama nasıl ne yapiyorsunuz takip nasıl oluyor bende katilmak istiyorum
Merhaba canım Hoş geldin aramıza
Elif Eylül hosbulduk ben 45 yasinda 2 cocuk annesiyim 158 boy 64 kg hedefim 57 filan bu arada oglum 14 yasinda 8.sinif kizim 11 yasinda 5. Sinif
Tekrar hoş geldin canım yukarda tanıttım kendimi

Sağol canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…