- 16 Aralık 2019
- 20.488
- 1
- 82.115
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #1.381
Adres atıyomEhh yaaa bak yollucam.sana tarti hee
Yaaa çok sevindim.seni tanıdığımaÇok iyi olur
antepliyim antep de oturuyorum
Evliyim
2 kızım var ikisi de küçük daha
29 yaşındayım
Önlisans mezunuyum
Temizlik bağımlısı delinin tekiyim
Kilolarla da özellikle göbüşümle başım dertte
Bende memnun oldum canımYaaa çok sevindim.seni tanıdığıma
Rabbim bagıslasin evlatlarini gencmissin de
Olsun verirsin kilolunu dert etme
Amin insaAllahBende memnun oldum canımhepimizin evlatlarını bağışlasın rabbim
Ee sen anlat birazdaAmin insaAllah
Canım ben filiz adımı belki biliyosundurEe sen anlat birazda
Off ne güzelCanım ben filiz adımı belki biliyosundur
38 yasinda 3cocukum var
20 15 3 yaslarinda
Kızım ozel hastanede amelyat hemsiresi,oglum lise 2de minik kızımda 3 yaşını bitirdi,bende bursada yasiyorum ev hanimiyim 2senedir kk deyim
M MissHayaLet kardes oluyoruz
Belli günler mi.tutacaksınız her gün müBorçlar çok kuzum onları tutalım diyoruz
Yaaa senindemi kardesin var burdaOff ne güzelSeker portakali da benim kardeşim. Bende ev hanımıyım.
Kocayı kandırdım baskül aldırıcam
Aslinda sıralıda tutuluyor pazartesi salı carsambaBelli günler mi.tutacaksınız her gün mü
Ara ara tutarım ben canım emziriyorum 15 aylık oğlum varBelli günler mi.tutacaksınız her gün mü
Yaaa senindemi kardesin var burda
Kandir sen al bitane görumcenin kaynanasina inat
Bencede aralıklı tutsak daha iyi olurAra ara tutarım ben canım emziriyorum 15 aylık oğlum varpazartesi salı tutarım Çarşamba dinlenir Perşembe cuma tutarım
Kiz Pazartesi sali carsamba tut persembe dinlenAra ara tutarım ben canım emziriyorum 15 aylık oğlum varpazartesi salı tutarım Çarşamba dinlenir Perşembe cuma tutarım
Görürsün canım bir düzen kurunca gidiyor birazda hareket lazım tabihayatım boyunca 69 u dahil görmüş değilim .
Aman ben herbiseyi gördümhayatım boyunca 69 u dahil görmüş değilim .
Cuma tartı günü canım başlarsan en azından kaç kiloda başladın görbencede . Ama dışarı çıktıkça tartılıyom ben. Gün kuralı yoksa beni de alın yoksam uzaktan bakarım
Bilmem olabilirSenin cocukun var kendini iyi hissedersen pazartesi sali carsamba tut ara ver gene tut
Öyle de olurBencede aralıklı tutsak daha iyi olur
3 gün tut 4gün dinlen diyorsun yaniKiz Pazartesi sali carsamba tut persembe dinlen
Hareket çok. Yani ev işi falan akşama kadar toplamda 2 saat oturmam bile belki. Ama bünye kiloya müsait. Boğazı tutamıyorum. Tatlıya çok düşkünümGörürsün canım bir düzen kurunca gidiyor birazda hareket lazım tabi
İnternetten bakıyoz bakalım gelir mi o zamana kaarCuma tartı günü canım başlarsan en azından kaç kiloda başladın gör
Bilmem olabilir
Öyle de olur
3 gün tut 4gün dinlen diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?