- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #1.361
Kiyamamakşama kadar beraberdik. Dün beraberdik . Kusacam yeter
Kiyamam
Görümcenin kaynanası dıdının didısı yani pehhhgörümcemin kaynanası bi ara ne güzel incecik olmuştun şimdi geri kilo almışsın dedi
görümcemin kaynanası bi ara ne güzel incecik olmuştun şimdi geri kilo almışsın dedi
Ağzı büzüşesiceGörümcenin kaynanası dıdının didısı yani pehhh
Ben böyle güzelim diyemedinmi
Buraya gelme zamanın gelmişgörümcemin kaynanası bi ara ne güzel incecik olmuştun şimdi geri kilo almışsın dedi
Bilmem başlayalım mıM MissHayaLet napicaksın oruç tutcanmi ben baslayim dedim bugun kismetse
Buraya gelme zamanın gelmiş
Hee iyi demissinAğzı büzüşesicehe sensin dedim
Ne orucuBilmem başlayalım mı
Senin cocukun var kendini iyi hissedersen pazartesi sali carsamba tut ara ver gene tutBilmem başlayalım mı
Cuma asıl tarti günü canim listeye yazayimmi senide bak pisman olmazsinbencede . Ama dışarı çıktıkça tartılıyom ben. Gün kuralı yoksa beni de alın yoksam uzaktan bakarım
3aylar girdiya hem borclarimizi tutalim dedikNe orucu
Görümceme gitmemCuma asıl tarti günü canim listeye yazayimmi senide bak pisman olmazsin
gorumcene gitsene tartilmaya
Benimde var ya . Ben de başlasam fena olmaz aslında3aylar girdiya hem borclarimizi tutalim dedik
Aman ya sende nasıl insanlara çatmışsın be kuzuGörümceme gitmemhös kız
Büyük görümcem iyidir aslında iyi anlaşırız ama onda da tartı yokAman ya sende nasıl insanlara çatmışsın be kuzu
Istersen tutalim birlikteBenimde var ya . Ben de başlasam fena olmaz aslında
Ehh yaaa bak yollucam.sana tarti heeBüyük görümcem iyidir aslında iyi anlaşırız ama onda da tartı yok
Çok iyi olurIstersen tutalim birlikte
Duttt seni takip ediyorum ben ama nesin necisin kimsin kac yasindasin coluk cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?