- 16 Aralık 2019
- 21.071
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.486
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nkye kussun kiKüsmez o canim![]()
Aman birşey olmaz o şimdi kızları ile uğraşıyordurÇünkü
Çilek tü eee dedik
![]()
![]()
Işi vardir kiz manyakmisiniz siz nesinizÇünkü
Çilek tü eee dedik
![]()
![]()
İstemem aman hayatım zaten yeterince atraksiyonluKokoreç bağışıklık güçlendirici
Mikroplarla savaşır![]()
Hem cilekte ne var kiÇünkü
Çilek tü eee dedik
![]()
![]()
Hosgeldin canim nasilsinİstemem aman hayatım zaten yeterince atraksiyonlu
![]()
Şeker glikozHem cilekte ne var ki10/15 tane yeme hakkı var minik olacak
Afiyet olsunBugün öğlen yemekte uçtum yemelere doyamadımgünlere gitmeyecem artık
![]()
Güne giden gününü görür tatlımBugün öğlen yemekte uçtum yemelere doyamadımgünlere gitmeyecem artık
![]()
Olmasın hemde hiç olmasın akşamı çorbayla kapatcamAfiyet olsun![]()
Hiç deme çok pis gördüm akşam listeye bakarsınız artıkGüne giden gününü görür tatlım
Cumarteside ben o günü göreceğim![]()
Üzülme.Hiç deme çok pis gördüm akşam listeye bakarsınız artık![]()
Oo harikasınBugün erken yaptım yürüyüşümü tempolu halde yürüdüm baya ter döktümM MissHayaLet Eki Görüntüle 3017153
MaşallahKızlar an habersiniz . Ben güne bomba gibi başladım . Kalktım bebeğimle ilgilendim onu tekrar uyuttum.
Ve ben 51 dkk koşu bandındaydım .( 15dkk koşuve geri kalanı tempolu yürüyüş)
Daha artısı var akşam hepsini yazarım .
Cuma günü artı bile gelsem umrumda degil .çünkü rengim yaklaşıyor dudağımda sivilce kaşığımın üstünde sivilce cenemdede var
.
Yani hedefim önümüzdeki hafta cuma günü inşAllah.![]()
Yaz kuzum
Afiyet olsun ablaBende tavuklu salata yaptim simdi onu yicem yogurtlu aksamda onu yerim gibi![]()
Bende anlamıyorum okuyorum okuyorum daha anlamadımSiz nediyosunuz hele![]()
İsgal etme milletin profilini onlara ne bizim diyetimizden onların cileginden bize neŞeker glikoz
Ben yeme demedimki yanında Fındık badem tüket kan şekerinide dengeler diyecektim. Kadının profilini işgal etmemek adına.Kisa ve öz yazdım![]()