- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.261
Regl etkisi tabiki var ama misafir geldi yedim diyosunBen napayım dün regl oldum onunda etkisi varmı bilmiyorumkısır donguye girdim iyice

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl etkisi tabiki var ama misafir geldi yedim diyosunBen napayım dün regl oldum onunda etkisi varmı bilmiyorumkısır donguye girdim iyice
Tamamdır kuzumM MissHayaLet canim dünden 8bin adım var
Misafiride görünce ben ıvır zıvıra bir sardım bilmem belkide misafir gelmeseydi yemicekmiydim açaba bilemedim kiRegl etkisi tabiki var ama misafir geldi yedim diyosun![]()
Bugum yarin toparlarsan güzel olur canimMisafiride görünce ben ıvır zıvıra bir sardım bilmem belkide misafir gelmeseydi yemicekmiydim açaba bilemedim ki![]()
Tamam canım harikasınız benim sabah 66.5 çıktı ama yarın sabah çekip atayım tekrardan.Balım hergun menü yazılıyor
İstersen resmini atabilirsin
Pazartesi-cuma tartı günü
Çekip atıyorsun
Sen şimdi at çünkü hiç atmadın başlangıç kilonu
Günaydın canımGünaydın![]()
Bizim de hemen hemen her gün öyle geçiyor canımSabh uyandım herifi gönderdim yattım geri neden çünkü gece yatmadık![]()
Bende şimdi uyandımSabh uyandım herifi gönderdim yattım geri neden çünkü gece yatmadık![]()