- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #132.321
Afferim sanaAyağımı masaya vurdum koştur koştur yemek yaparken çok ağrıyor
Sen görünmez olmaGörünmez idim
Ayağımı masaya vurdum koştur koştur yemek yaparken çok ağrıyor
Iyki kafasini vurmuyor yoksa
Pazar günü vurdum ayakkabı dolabını düzenlerken bişi olmaduIyki kafasini vurmuyor yoksaden dolayi hafiza gidicek bizi hatırlamicak
Sen görünmez olma
Geçmiş olsunBardağı yıkarken elimden kaydı lavabonun kenarına çarptı o an düşmesin diye alayım derken kırıldı parmağımı kesdimbu bahaneyle yatarım ben bugün
Adımlarına sevindik yorulduğuna üzüldükAy cok yorgunum sadece dısardayken 10500 adım atmısım bir de evde döndüklerim var
Minik serçeyimi vurdunAyağımı masaya vurdum koştur koştur yemek yaparken çok ağrıyor
Nabıyonuz beaaa
Patates salatasi yedim sen napiyosunNabıyonuz beaaa
İvit bardak kırana güldüm başıma geldiGeçmiş olsun
Adımlarına sevindik yorulduğuna üzüldükiki emoji birden konsa ne hoş olur
Minik serçeyimi vurdun
Film bakıyore bir taraftanda tutku bisküviyle bakışıyom beni baştan çıkarmaya çalışıyoPatates salatasi yedim sen napiyosun
Baklava az gelmiş tutkuyuda yeFilm bakıyore bir taraftanda tutku bisküviyle bakışıyom beni baştan çıkarmaya çalışıyo
Kızımda vurduğu zaman anne minik serçe çok üzgün diyoİvit bardak kırana güldüm başıma geldi
Yirim baaaah sona niye demeeeeBaklava az gelmiş tutkuyuda ye
Aynen öyleKızımda vurduğu zaman anne minik serçe çok üzgün diyo
Nımısa sahip çık sakın seni baştan çıkartmasın sakınFilm bakıyore bir taraftanda tutku bisküviyle bakışıyom beni baştan çıkarmaya çalışıyo
Arlı namuslu oturuyom şimdilikNımısa sahip çık sakın seni baştan çıkartmasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?