- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #132.181
Ay klasik anne evi canim sikildi valla.. çocuklarıma dokunamıyorum zaten. Yemek koycam annem diyo ben doyururum. Yatircam annem diyo ben uyuturum. Alışkın degilim canim sikildi vallaIyiyim canim sen nasilsin
Iyi iş yapmışsınGünaydın kızlar
İyiyim sen napiyon
Ne uyumasi çamaşır attım yıkadım kurutma da şimdi evi süpürdüm. Çocuğu aşıya götürdüm getirdim bulaşık makinesini dizdim calistircam
Sagol canim sanada Afiyet olsunAfiyet olsun ben içtim bile
Ne güzel kız Burak yapsın işte sende bak keyfineAy klasik anne evi canim sikildi valla.. çocuklarıma dokunamıyorum zaten. Yemek koycam annem diyo ben doyururum. Yatircam annem diyo ben uyuturum. Alışkın degilim canim sikildi valla
AboooAy klasik anne evi canim sikildi valla.. çocuklarıma dokunamıyorum zaten. Yemek koycam annem diyo ben doyururum. Yatircam annem diyo ben uyuturum. Alışkın degilim canim sikildi valla
He ne sandın uyuduğumu mu sabah 7 den beri ayaktayim çocuklar tatilde olsa ne olacak koca dana ise gidiyorIyi iş yapmışsın
Sagol canim sanada Afiyet olsun
Bizimkide Balıkesirde torun bakiyorNe güzel kız Burak yapsın işte sende bak keyfine
He nasıl bakıyor acepBizimkide Balıkesirde torun bakiyor
Çalışkan hatunHe ne sandın uyuduğumu mu sabah 7 den beri ayaktayim çocuklar tatilde olsa ne olacak koca dana ise gidiyor
Aksam 10geciyordu görüntülü ariyor acmadim,bugün ararım artık,dedim digerleri evdedir ne konuşcam simdiHe nasıl bakıyor acep
Ay ne bileyim ya..valla çocuklarla zaman geciriyomusum resmen. Onlar yokken napiyomusum benNe güzel kız Burak yapsın işte sende bak keyfine
Aaa beni de aramış ama kaçta bilmiyorum sonradan gördümAksam 10geciyordu görüntülü ariyor acmadim,bugün ararım artık,dedim digerleri evdedir ne konuşcam simdi
Nereyebugün oturmaya gidiyorum
Kız kafa dinle işte ne güzel bir hafta tatilde gibi hisset kendiniAy ne bileyim ya..valla çocuklarla zaman geciriyomusum resmen. Onlar yokken napiyomusum ben
Valla mecbur oyle oluyo zatenKız kafa dinle işte ne güzel bir hafta tatilde gibi hisset kendini
Bana sen yazma dedin bak. Hatirlatiyim da arada kaynatma beniMenulerini paylaşmayanları napayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?