- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #131.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu şey edecektimYarin eksi gelicek eminim![]()
Abooo yarın tartı var ya le
Napim ama benim doğum günümAbooo yarın tartı var ya le
İyiki doğdun ❤❤❤Napim ama benim doğum günüm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bir hafta ceremesini çekerim
![]()
Yeni yaşın hayırlı güzel geçsin . Bugün pasta yemicen ne zaman yicen boşverTeşekkür ederim canım![]()
![]()
Valla yerim cumaya erirtirim ben onu ekstra sporlaYarın tartı günümüz olmasına rağmen birazdan
Yeni yaşın hayırlı güzel geçsin . Bugün pasta yemicen ne zaman yicen boşverBende olsam yerdim .
Görürsün canım az kalmışYarın tartı bildirim günü dimi çok heyecanlıyımBi 6 lı rakamları görsem daha motive olacam inşallah en kısa zamanda olur bi şey kalmadı
Eritirsiin afiyet olsun keyfini çıkar bence çok düşünme ne var yani ölmedikValla yerim cumaya erirtirim ben onu ekstra sporlasağol canım benim
![]()
Genelde her sene eş ailesi ile bir pasta keserdik bu sene ilk defa başbaşa oldukEritirsiin afiyet olsun keyfini çıkar bence çok düşünme ne var yani ölmedikyine veririz özel ve güzel olan doğum günlerimiz senede 1 gün. Ama 1 sene 365 gün ben takmam öyle şeylere rahatımdır yerim bu durumlar da
![]()
En iyisi benceGenelde her sene eş ailesi ile bir pasta keserdik bu sene ilk defa başbaşa olduk![]()