- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #130.901
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın hatunlarhayırlı cumalar. Kendime geleyim tartılacam hadi inşallah
Eksin cok guzel tebrikler
İnşallah istediğin gibi olur canımsen ne güzel hatunsun aldım kaydettim cloe programım bitince bunu da eklicem hayatıma
Ödemdir çoğu ama olsun ödem atmakta çok iyiTebrikler canim cok guzel eksi almissin
Ay evi bok götürüyor ben ne guzel oturup kahve içiyorum. Kalkmam lazım ama kalkamiyorum
Valla kahvalti yaptim oturdum hala ayni yerdeyim. 2 yumurta koyayim bari altima hic kalkasim yokUstalara kahve yaptim kiz yemek yapiyorum bir taraftan
Tabiki oyle. Odem yuzunden oturup aglayasim geliyo valla bazenÖdemdir çoğu ama olsun ödem atmakta çok iyi
BEn öģle yemegini yicem kız nerdeyseValla kahvalti yaptim oturdum hala ayni yerdeyim. 2 yumurta koyayim bari altima hic kalkasim yok
Sagol canımİyi yolculuklar
Bence eksi gelcekti adet haftammıs ondan gitmedi hicSendende bekliyore sen yiyore sonra bakiyore
O zaman haftaya bomba bi eksi geliyor sendenSagol canım
Bence eksi gelcekti adet haftammıs ondan gitmedi hic
Ben çamaşırlar nerde onu bile bilmiyorumBende çamaşır katlicam
O da zorO zaman haftaya bomba bi eksi geliyor senden
Oooo adetin yakınsa değil eksi fazla bile çıksa üzülmeSagol canım
Bence eksi gelcekti adet haftammıs ondan gitmedi hic
Hehe patlicak gelinceO zaman haftaya bomba bi eksi geliyor senden
Al iste patladı bombaO da zoranneme gidiyorum simdik
Valla bu hafta bende seferi olcam. Anneme gitcem kayinvalideme gitcem. Insallah bende patlamamAl iste patladı bomba
Valla bu hafta bende seferi olcam. Anneme gitcem kayinvalideme gitcem. Insallah bende patlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?