- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #130.761
İnşallah kııızYarin eksi görürüz insallah ödül yapariz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kııızYarin eksi görürüz insallah ödül yapariz![]()
Afiyet olsun kızlar hepinizeGüzel bayanlar iyi akşamlar
Menüm
Sabah
Bir kaşar peynirli tost
Beyaz peynir
3-4 zeytin
Bir biber
Bir kupa şekersiz çay
Öğlen
4-5 ızgara köfte
Salata
Yarım lavaş
Üç çatal kadayıf
Akşam
Pırasa yemeği
Bir dilim kepek ekmeği
Ara öğünler
4-5 tane çiğ badem
4-5 fıstık
Bir ayva
Bir muz
Şeyyy işte canım....adını anmayalim akşam akşamNeydeenn![]()
MaşaAllah canim devam.etKızlar büyük konuşmiyim ama ben bu kez asla çakamak yapmadan ilerleyip arşa taşımak istiyorum bu diyet spor işini . Ayıptır söylemesi 1 aydır squat falan yapıyorum. Popom ve bacaklarım şekillenmeye başlamış hiç bozmak istemiyorum.![]()
Afiyet olsun canımGüzel bayanlar iyi akşamlar
Menüm
Sabah
Bir kaşar peynirli tost
Beyaz peynir
3-4 zeytin
Bir biber
Bir kupa şekersiz çay
Öğlen
4-5 ızgara köfte
Salata
Yarım lavaş
Üç çatal kadayıf
Akşam
Pırasa yemeği
Bir dilim kepek ekmeği
Ara öğünler
4-5 tane çiğ badem
4-5 fıstık
Bir ayva
Bir muz
Sporla toparlayabilirmi yani cokmu kötü,bazı göbekler gidiyor sporla,tabiki bu sana kalmısSize çok möhüm bir mesele hakkında mevzuat danışmak istiyorumbenim için möhüm sizin düşüncenizi almakta çok değerli olacak . Şimdi ben 2 tane sezaryen doğum yaptım göbeğim salkım saçak hallaç pamuğuna benziyor aşağı doğru yola çıkmış nereye gitmeye çalıştığını asla anlamıyorum. Spor yaparak bunu tamamen yada kısmen kalacak şekilde toparlamam mümkün mü ben yapabildiğim kadar toparlayıp 1 2 sene içinde kalanı da ameliyat ile aldırmayı düşünüyorum. Sizce yaptırmalı mıyım .
Ne halde olduğunu göstermek isterim ama utanıyorumSporla toparlayabilirmi yani cokmu kötü,bazı göbekler gidiyor sporla,tabiki bu sana kalmıs
Simdiden ümitsizliğe kapılmışsınNe halde olduğunu göstermek isterim ama utanıyorumşimdiye kadar bi değişiklik göremedim onca mekikler çekiyorum ama karın kası hakkında ne kadar hareket varsa yapıyorum ama 5 gündür. Önceden bu kadar yoğun yapamıyodum yeni başladım sayılır çok ümitsizim ben ama bilmiyorum bilen varsa söylesin
![]()
Plates yapmıyorum şuan ama yaparım şu program bitsin inşallah minnacık bile fark görsem sevincem. Hani böyle yağlı kocaman bir göbekten ziyade ameliyat yerinden aşağı doğru sarkan o hafif yağlı deri var ya cidden beni çok üzüyo kompleks falan yapıyorum kendi kendime o derece . Eşim diyo ne var olacak o kadar takma kafana sen kilo vermene bak ne olursa ameliyatlık durum yok bence diyo ama ben öyle düşünmüyorum. O göbek beni deli ediyorSimdiden ümitsizliğe kapılmışsın
Chlocthing yeni başladın 21 gün devam et bence gidicek,daha sonra artı olarak plates yaparsin bilmiyorum yapiyomusun
Kızlar yine bir cuma günü klasiği daha,ne yediğimiz ortaya çıkıcak
Kizlar yarin saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Tartı sonrasi ödül hakkinızi kullanabilirsiniz
Herkese bol eksiler
M MissHayaLet
C _CikiLeta
C Chikolata_gozlum
B BitterCikilata
N N E S L i
G Gokyuzu_kadar
M M_atruska
dfn0714
Azmet5255
S Sekerpareeee
D _DeryaSultan_
Çok kilo vermişsin o gobekte sarkmış malum doğumlarda var,üzülme devam et toparlanmazsan amelyati düşun derim benPlates yapmıyorum şuan ama yaparım şu program bitsin inşallah minnacık bile fark görsem sevincem. Hani böyle yağlı kocaman bir göbekten ziyade ameliyat yerinden aşağı doğru sarkan o hafif yağlı deri var ya cidden beni çok üzüyo kompleks falan yapıyorum kendi kendime o derece . Eşim diyo ne var olacak o kadar takma kafana sen kilo vermene bak ne olursa ameliyatlık durum yok bence diyo ama ben öyle düşünmüyorum. O göbek beni deli ediyor
VışşşşşFıstığı bir yiyeceğe döktünmü bana göre o yiyecek oldu mundartövbe tövbe fıstığı tek severim sade düz fıstık
![]()
Hiç evde yapılmış yemedimBen de hazırları sevmem...ama evde yapınca da![]()
Ay masallah ya diyet konusunda bu ara bende hic sikinti yasamiyorum cok şükür. Canımistemiyo. Ama spor bende tirtKızlar büyük konuşmiyim ama ben bu kez asla çakamak yapmadan ilerleyip arşa taşımak istiyorum bu diyet spor işini . Ayıptır söylemesi 1 aydır squat falan yapıyorum. Popom ve bacaklarım şekillenmeye başlamış hiç bozmak istemiyorum.![]()