- Emoji Skoru
- 115.009
- Puanlar
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #130.081
Teşekkür ederim canımHaylrlı olsun
Ben biraz daha iyim abla iyiye doğru gidiyorum dünden beri hapşırık tutmuş
Aman valla herkes hasta olurmuBen biraz daha iyim abla iyiye doğru gidiyorum dünden beri hapşırık tutmuş
Bunada şükür diyelimAman valla herkes hasta olurmu
AynenYoğun ilgi mi var bitlere diyorsun açarız hemen
Senin cocuklar nasil oldu canimAynenkendimizin yaşadığı olumsuz şeyleri baskalarinin da yadadığını bilmek
Kiz 2dilim yada 3dilim cavdarli ekmek daha doyurucu emin ol,pogca açlık sekerini tavan yapıp seni daha cok acıktırırBi poğaça yiyim dedim.
kahvaltida kalorisi ne kadar yukskmis. Ekmekle aynidir diyodum hevesim kursağımda kaldi
Elhamdülillah büyük atlattı. küçük de akşam ayaklandı biraz biraz yemeye başladı..öksürüğü devam ama daha iyiyizSenin cocuklar nasil oldu canim
Bi poğaça yiyim dedim.
kahvaltida kalorisi ne kadar yukskmis. Ekmekle aynidir diyodum hevesim kursağımda kaldi
Ya biliyorum. Zaten bende insulin direnci var heralde. Gerçi dahiliye kontrolunde cikmadi ama. Ne zaman bu tarz şeyleryesem cabuk acikirim. Bide acikinca elim ayağım titrer yani. Sabah oglana yaptım beslenmesine. Oyle bi yiyim dedim sonrasi malumKiz 2dilim yada 3dilim cavdarli ekmek daha doyurucu emin ol,pogca açlık sekerini tavan yapıp seni daha cok acıktırır
Yemedim yemedim bu hafta cok dikkat ettim son 2 gun kala bozamamben de simitçiyimdir ama ahhhhhh ahhhhhhhhh
herseyi birden kesip hayatimizdan çıkarmakta zor,sonrasi acı oluyorYa biliyorum. Zaten bende insulin direnci var heralde. Gerçi dahiliye kontrolunde cikmadi ama. Ne zaman bu tarz şeyleryesem cabuk acikirim. Bide acikinca elim ayağım titrer yani. Sabah oglana yaptım beslenmesine. Oyle bi yiyim dedim sonrasi malum
Ya orasi oyle. Nefis illa istiyo ama simdilik sakinim. Bisi yok bisi yokherseyi birden kesip hayatimizdan çıkarmakta zor,sonrasi acı oluyor
Yemedim yemedim bu hafta cok dikkat ettim son 2 gun kala bozamam
Evet daha uyanır uyanmaz bas agrısıyla uyandım inşallah daha kötü olmam aminOzaman ondandır çünkü baş ağrısı ondan oluyor,bende öyleyim birde hasta olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?