- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #130.061
Günaydın canımGünaydin![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydin![]()
SaolasınGeçmiş gitmiş olsun![]()
Evet ama yokGünaydın canım sen yasıyonmu![]()
Hadi hayırlı olsunBakalim yazdırdik kızı okula 8kisi olunca açılacak mış sinıf![]()
Dun gördüm yaşıyorduEvet ama yok
Sagol canimHadi hayırlı olsun![]()
Sabah basım agrıyarak uyandım sabahları tutuyor aksama birşey yok tuhafM Mavi Menekse bogazin nasil oldu
Gece uyuman nasıl pekiSabah basım agrıyarak uyandım sabahları tutuyor aksama birşey yok tuhaf![]()
Sağa sola dönmeli zor uykuya dalıyorum kac kere uyandım bilmiyorumGece uyuman nasıl peki
Günaydın
Günaydın hiiiç hasbihal ettik
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Bitli bitliiii
Günaydın canım bitlicim![]()
Ozaman ondandır çünkü baş ağrısı ondan oluyor,bende öyleyim birde hasta oluncaSağa sola dönmeli zor uykuya dalıyorum kac kere uyandım bilmiyorum![]()
Yoğun ilgi mi var bitlere diyorsun açarız hemenGünaydin...gece baktım bi ara 53 kişi vardı...acil bit topigi açılmalı
![]()
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar işlerim çok geç gelirim ya da arada bakarım![]()
Ohaaaa ben dunya kadar iş bitirdim hele minnoşİyi uyudum haa![]()
Kolay gelmez onaKolay gelsin canım![]()
Olur inşallah hayırlı olsun minik kuşumaBakalim yazdırdik kızı okula 8kisi olunca açılacak mış sinıf![]()
InsallahOlur inşallah hayırlı olsun minik kuşuma![]()