- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #129.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn daldım ama ayda 3 kere saç yıkayanı biliyorumKonunun icerigini bilmezlerse biri gibi dan diye girerlerse olaya sanarlar tabi![]()
Orası sizin Bahhhcaaa bizim de tarlamızda var ama İstanbul da topragı nerede bulsunBizde bahçede heryan toprak![]()
Midem bulandıEskiden Fransızlar serçe parmaklarını tükürüğü ile ıslatıp göz uçları varya buruna yakın olan yer oraya dokunurmuş yüzünü yıkadım olurmuş. Çok pis oldukları için kokularını bastırmak için onca parfüm yapmışlarbiz Türklerde köpürte köpürte hamam sefası köpük hamamdan 2 sokak aşağıya kadar gidermiş şarıl şarıl suyla yıkanırız
Sen bilmezsen olur mu hicBn daldım ama ayda 3 kere saç yıkayanı biliyorum![]()
Kütahya tanıtımı yokmuDalmak işimizdamdan düşer gibi geldim
![]()
Geç oldu misafir alamayız54 ziyaretçi var![]()
Valla hafiften kaşınmaya başladım sansalar iyi olurÇucuuuklaaar misafirlerimiz bizi gerçek bitli sanaciiii şimdi ayıııp![]()
Kapının önünde yeşillik var kızın tokası düştü derim arıyormuş gibi yapar basarımOrası sizin Bahhhcaaa bizim de tarlamızda var ama İstanbul da topragı nerede bulsun![]()
Konunun icerigini bilmezlerse biri gibi dan diye girerlerse olaya sanarlar tabi![]()
Hiçmi bi inşaat yok eşerken bulsunkar yavOrası sizin Bahhhcaaa bizim de tarlamızda var ama İstanbul da topragı nerede bulsun![]()
Vkı düğmelerin dogruysa yok gibi![]()
Çiçekdemi ekmiyor onuda toprağa ekmiyorlar artıkOrası sizin Bahhhcaaa bizim de tarlamızda var ama İstanbul da topragı nerede bulsun![]()
Yürü git beBitttlerrdennn![]()
Yılların eskimeyen markası sofraların sultanıKütahya tanıtımı yokmu![]()
Motive bizim işimizTeşekkürlerama şu an doğru değil 63 oldum. 57-58 normalim. Ama şu an hiç motive değilim
![]()
Çiçekdemi ekmiyor onuda toprağa ekmiyorlar artık![]()
Ne basıyorsun para mıKapının önünde yeşillik var kızın tokası düştü derim arıyormuş gibi yapar basarım![]()
He sen öyle san söz dinlemiyorlar 57 oldularGeç oldu misafir alamayız![]()
AyağımıNe basıyorsun para mı![]()
Köpek gibi eşelesinler miii
Hiçmi bi inşaat yok eşerken bulsunkar yav![]()