- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #129.841
Suuuusss kaşınmaya başladımBitli Hilall Bitliii Hilal![]()
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suuuusss kaşınmaya başladımBitli Hilall Bitliii Hilal![]()
He yavBaktılar en çok biz konuşuyoz ne etsinler merak adama neler ettiriyor![]()
Bittlleerr kafanda yuvaaa yapıyooooSuuuusss kaşınmaya başladım![]()
Sende hep paralı şeylere gidiyon beleşe bağlamaya çalışıyoz
Ben bone kullanmıyorum boyunlu olanlar varya bone boyun ninjalarda olanlardan ondan kullanıyomAy öyle de bone tutmuyor yaglı yaglı![]()
Artık toprak nerden bulcanSende hep paralı şeylere gidiyon beleşe bağlamaya çalışıyoz![]()
Eskiden Fransızlar serçe parmaklarını tükürüğü ile ıslatıp göz uçları varya buruna yakın olan yer oraya dokunurmuş yüzünü yıkadım olurmuş. Çok pis oldukları için kokularını bastırmak için onca parfüm yapmışlarHe yav gerek yok masraf hepsi![]()
Ben fığansız olmam ne güzel türküm![]()
Bende ic basortusu kullanıyorum kac senedir bone bilmemBen bone kullanmıyorum boyunlu olanlar varya bone boyun ninjalarda olanlardan ondan kullanıyom![]()
Bnde tülbent bone başımı ağrıtırBen bone kullanmıyorum boyunlu olanlar varya bone boyun ninjalarda olanlardan ondan kullanıyom![]()
Sirkeler şimdi büyüyorlar birazdan bit olaccaklarrBittlleerr kafanda yuvaaa yapıyoooo
Tabi toprak varken para niye harcayayım salakmıyımSende hep paralı şeylere gidiyon beleşe bağlamaya çalışıyoz![]()
Konunun icerigini bilmezlerse biri gibi dan diye girerlerse olaya sanarlar tabiÇucuuuklaaar misafirlerimiz bizi gerçek bitli sanaciiii şimdi ayıııp![]()