- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #129.541
Evet bazı mesajlarl beğenmiyorsun farketdimBazen mesajlar geride kalıyor nedense görmüyorum
Beni tanısan öyle yapmıcagimi bilirdin.....Nerde benim IQ üm nerdeee
Olmaz mı bir günde duygudan duyguya geçiş yaptığım bile oluyor ama uzun vade düşünmek lazım ve size ne iyi geliyorsa hemen ona yönelmekPozitif olmaya çalışıyorum neyse tartılınca inşallah pozitif olurum
Bu benPsikopat gibi yeni sayfa görünce eski sayfaya gidip bakıyorummesaj yazınca yenileyip tekrar bakıyorum atladıgım var mı diye
Pühhh bana nalet karısın filizEvet bazı mesajlarl beğenmiyorsun farketdim
Kocayıda boya hazır elin değmişken belki hoşuna giderValla kalsin bugun yarin bitana fiskosum vardi onu,fruze diye yesile bakan renk var ona boyucam
Şaka yapayım dedimBeni tanısan öyle yapmıcagimi bilirdin.....
Yok onu boya küpüne soksan çıķssssKocayıda boya hazır elin değmişken belki hoşuna gider
Yenek yemek çok iyi geliyor o yüzden yönelemiyomOlmaz mı bir günde duygudan duyguya geçiş yaptığım bile oluyor ama uzun vade düşünmek lazım ve size ne iyi geliyorsa hemen ona yönelmek
Afiyet olsun canımSelam
Menüm
Kahvaltı :1/4 bazlama ince
1 rafadan yumurta,2 parmak kadar beyaz peynir,köz patlıcan, zeytin,domates, yeşillik
Ara :kahve 2 dilim pestil(şekersiz)
Öğlen :6 kaşık pırasa,2 adet köfte,1 kase yoğurt
Ara :yeşil çay 1 galeta,elma
Akşam 1 kase tavuk suyuna çorba,biraz pırasa ve 1 kase yoğurt
.
E Elif_Eylul
Afiyet olsunYenek yemek çok iyi geliyor o yüzden yönelemiyomAma şuan iyim sadece gün içinde böyle oldum . Kahve içiyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
80ler gelicek seninde merak etmeAfiyet olsunkilonuz çok değilmiş olur Allah'ın izniyle ..bizi düşünüp motive olun
Çok hoşsunuz güldürdünüz beniAfiyet olsunkilonuz çok değilmiş olur Allah'ın izniyle ..bizi düşünüp motive olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?