- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #129.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzel yöntemEn yakin çöpe at gitsin
Banane dün basladın carpı atsınYok abla bugünden başladım boşluk bırak çarpı atma![]()
Hayırlı olsunSimdi bir yazi geldi okuldan anasınıfına eylulude alcaklarmis milliegitim demis
Öyle yapmişım ama neyse dedin diye çarpı atayimYok abla bugünden başladım boşluk bırak çarpı atma![]()
Niye güzel kokar halbukiEn sevmediğim bulasık balık bulasıgı olabilir![]()
Yerim yaaaa![]()
Hayırlı olsun![]()
Pişirdikten sonra yedikten sonra kötü kokuyor sankiNiye güzel kokar halbuki![]()
Psikopat gibi yeni sayfa görünce eski sayfaya gidip bakıyorumBazen mesajlar geride kalıyor nedense görmüyorum![]()
Oluyor arada böyle konuşur anlaşırsınızKızlar ben bugün tuhaf bir duruma girdim diyetimde 4. Günüm bi karamsarlık kapladı içimi bu kez kendi kendime konuşmaya başladım ne halta yaradın sen şimdiye kadar falan bi depresyona girdim çıktım gibi bir şey oldum size de oluyor mu. Bu kezde başarılı olursam bir daha asla kilo almicam triplerine girdim . Aynada kendimden ne kadar nefret ettiğime baktım biraz . Kendimi severim aslında iyi anlaşıyoruz genelde ama bugün nefret ettim![]()
Aman bee sal gitsinAman kahve yaptım oturdum işlerde kalsin
Ben yapmazdim öyle seylerPsikopat gibi yeni sayfa görünce eski sayfaya gidip bakıyorummesaj yazınca yenileyip tekrar bakıyorum atladıgım var mı diye
![]()
Gıcık bir abla
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım![]()
Valla kalsin bugun yarin bitana fiskosum vardi onu,fruze diye yesile bakan renk var ona boyucamAman bee sal gitsin![]()
GısgançBanane dün basladın carpı atsın![]()
Benmi gıcıkGıcık bir ablaamaaan 6 kilo fark var
![]()
Nerde benim IQ üm nerdeeeÖyle yapmişım ama neyse dedin diye çarpı atayim