- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #129.401
Yok gitmedim canım şükür bugün biraz daha iyiyim eşim dün grip tozu aldı da fırsatım olmadı içmeyeİlac falan aldın mı doktora gittin mi
Bu sene gecmiyor hastalıklar
Dun aksam mercimek ictiydim iyi gelsin diye bugun yine iceyim
Bendr simdi kahvaltimi yaptimSabah sabah kardiyo yapmaya ne dersiniz hadi kahvemizi içip kardiyo yapalım
Kız nasıl toparlican ic icYok gitmedim canım şükür bugün biraz daha iyiyim eşim dün grip tozu aldı da fırsatım olmadı içmeye
Ay benimde oyle. Etraf cok baski yapmisti. E bak goguslerin dolu diyodu. Ya normalde oyle zaten. Insan zaten kendi kendine vicdan azabi cekiyo. Bide etraftakileri. Hepsini bogmak istoyodumYalnız değilmişim bende de durum aynen böyle oldu . Doktor mama vermelisin dedi 4 aylıkken 2. Bebeme. İlk bebemde 3 ay emmişti kesildi sütüm. Bide büyük göğüslerim ne işe yararsınız diye kendimi çok suçlamışlığım oldu .
Cam sildim 5 tane kadar şimdi kahvaltıya oturdum.M MissHayaLet Allah seni ne etmesin lan nerdesin,telefonu acarsın umarim ben doktora gitcem sonra bulusuruz
Günaydın canımHerkese günaydın
Dün vitrinin içindekiler konsolun içindekiler yıkandı kurulandi vitrin silindi yerleştirildi bir konsolun içi yerleştirilecek. Yatak odası kaldı toplanacak
Bende bekliyorum sıraTrende giderken geçmiş yaparım artıkperde ve çamaşır ascam ev dağıldı iyice
Ohohh masallahh kış temizliği haaDün vitrinin içindekiler konsolun içindekiler yıkandı kurulandi vitrin silindi yerleştirildi bir konsolun içi yerleştirilecek. Yatak odası kaldı toplanacakher yerim ağrıdı perde ascam
Sen yapmazsın öyle birşey saka yapıyorsunKötü bişi yaptım hep bu kocamın yüzündenona tost yaptım bn yemem dedi midesi bulanıyor daha çok bulanırmış bnde oturdum bn yedim yarım ekmek hemde
Yoo çok ciddiyimSen yapmazsın öyle birşey saka yapıyorsun
Neden yarim ekmekKötü bişi yaptım hep bu kocamın yüzündenona tost yaptım bn yemem dedi midesi bulanıyor daha çok bulanırmış bnde oturdum bn yedim yarım ekmek hemde
Bari yarıdan böleydin diğer yarısını yemeyeydinYoo çok ciddiyim
Erkekler hasta olmasın
Hem doğum günü hem de kış temizliği olduOhohh masallahh kış temizliği haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?