- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #129.381
Görüyoruz esra erolda keske anne sadece emzirmekten geçseHerşey nasip canım annelik demek emzirmek demek değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüyoruz esra erolda keske anne sadece emzirmekten geçseHerşey nasip canım annelik demek emzirmek demek değil![]()
Kardiyo sonrası chloe think 4. Gün sporumu yapacağım ama ufff her Kasım mutlu edecek kadar ağrıyorAğır spor yapamıyom ben yürüyüşle eşlik ederim![]()
MaalesefGörüyoruz esra erolda keske anne sadece emzirmekten geçse
Chlocthing insallah devam ettirirsin,bizimkinler gebermistiKardiyo sonrası chloe think 4. Gün sporumu yapacağım ama ufff her Kasım mutlu edecek kadar ağrıyorbindik bi alamete gidiyoz kıyamete .
UyuyordurM MissHayaLet Allah seni ne etmesin lan nerdesin,telefonu acarsın umarim ben doktora gitcem sonra bulusuruz![]()
![]()
Evet kesinlikle bunu fark ettim zamanla çözdüm kendi kendime bu durumu . Psikolojik videolar falan izledimHerşey nasip canım annelik demek emzirmek demek değil![]()
Kızlar okula gidiyorUyuyordur![]()
9. GündeChlocthing insallah devam ettirirsin,bizimkinler gebermisti![]()
Olsun çok şükür yanındalar sağlıklılar. bnde ilk çocuğu 5 ay emzirdim emmedi bıraktı ilk kez bu kadar çok emziriyorumAma cok guzel ya. Benim hep icimde kaldi. Ilk cocugumda kuveze falan aldilar bi sikintilar oldu. Korkudan sütüm kesildi. Ikincide inat ettim emzircem diye. Cocuk acliktan sarılık oldu. Yetmiyomus. Oyle olunca mamaya döndük. Hep icimde kaldi valla
Mefta9. Günde![]()
Evet canım iyi yapmışsınEvet kesinlikle bunu fark ettim zamanla çözdüm kendi kendime bu durumu . Psikolojik videolar falan izledim![]()
Gebereyim boşver az şekil almam lazım . Lömbür löpiş oldum kilo al ver al ver :))) yalama yaptım resmen hahahaChlocthing insallah devam ettirirsin,bizimkinler gebermisti![]()
4. Günüm bugün bakalım 25. Güne kadar yaşayacak mıyım . Bazı hareketlerde 50 kilo halter kaldırmaya çalışan sporcular gibi bağırıyorum . Uaaaa diye9. Günde![]()
Kolay gelsin Allah yardımcın olsunKardiyo sonrası chloe think 4. Gün sporumu yapacağım ama ufff her Kasım mutlu edecek kadar ağrıyorbindik bi alamete gidiyoz kıyamete .
Sonu güzel olucak öyle düşün4. Günüm bugün bakalım 25. Güne kadar yaşayacak mıyım . Bazı hareketlerde 50 kilo halter kaldırmaya çalışan sporcular gibi bağırıyorum . Uaaaa diye![]()
14 günlük baslamıstık biz 2 mizDe 9 günde4. Günüm bugün bakalım 25. Güne kadar yaşayacak mıyım . Bazı hareketlerde 50 kilo halter kaldırmaya çalışan sporcular gibi bağırıyorum . Uaaaa diye![]()
Sonu güzel olucak öyle düşün
Benim başladığım 25 lük . Bugün ki videolara baktım kolaylar 25 dakika . Bakalım kısmetişkoo14 günlük baslamıstık biz 2 mizDe 9 günde![]()