- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #129.361
Benim kızda öyleydi 2bucuk yaşında zor ayirdim yemek yemez memeyle doyarAlisir ya. Benim bi arkadasimin oglu vardi. Inanirmisin kiz memeyi kesene kadar lokma yemedi. Ama tosundu masallah. Iki yasinda biraktirdi. Artik ac kalinca mecbur yemisti
Günaydın canımGünaydın
Ama cok guzel ya. Benim hep icimde kaldi. Ilk cocugumda kuveze falan aldilar bi sikintilar oldu. Korkudan sütüm kesildi. Ikincide inat ettim emzircem diye. Cocuk acliktan sarılık oldu. Yetmiyomus. Oyle olunca mamaya döndük. Hep icimde kaldi vallaBenim kızda öyleydi 2bucuk yaşında zor ayirdim yemek yemez memeyle doyar
Demekki yetmiyormus sütün,bazı annelerde oda oluyorAma cok guzel ya. Benim hep icimde kaldi. Ilk cocugumda kuveze falan aldilar bi sikintilar oldu. Korkudan sütüm kesildi. Ikincide inat ettim emzircem diye. Cocuk acliktan sarılık oldu. Yetmiyomus. Oyle olunca mamaya döndük. Hep icimde kaldi valla
Evet maalesef. Neyse ben oglani hazirliyim vaktimiz geldi. Hadi görüşürüz oDemekki yetmiyormus sütün,bazı annelerde oda oluyor
Benimki gitti saat 8.de normalde 7de gidiyorEvet maalesef. Neyse ben oglani hazirliyim vaktimiz geldi. Hadi görüşürüz o
Günaydın canımGünaydın hatunlarİsmimi değiştirdim ama listede ki ismim kalsın sıkıntı değil. Nasılsınız bakalım ❤
He kız öyle olmuş baktımGünaydın canım
Listede kendi kendine degisir nick otomatik olarak
Günaydın canımGünaydın
Sabah erken yapiyordum kız uyurken,simdi doktorda randevum var oraya gitcem yoksa yapardımSabah sabah kardiyo yapmaya ne dersiniz hadi kahvemizi içip kardiyo yapalım
Günaydın canım
Ağır spor yapamıyom ben yürüyüşle eşlik ederimSabah sabah kardiyo yapmaya ne dersiniz hadi kahvemizi içip kardiyo yapalım
Arada karıştır kkde çok seyler varHe kız öyle olmuş baktımfark etmez yahu çözüyorum siteyi iyice . 2015 te bi girmişim ana oluyorum diye sonra 2. Kez ana oldum daha pek girmedim demek aktif olma kısmeti bugünlereymiş
Yalnız değilmişim bende de durum aynen böyle oldu . Doktor mama vermelisin dedi 4 aylıkken 2. Bebeme. İlk bebemde 3 ay emmişti kesildi sütüm. Bide büyük göğüslerim ne işe yararsınız diye kendimi çok suçlamışlığım oldu .Ama cok guzel ya. Benim hep icimde kaldi. Ilk cocugumda kuveze falan aldilar bi sikintilar oldu. Korkudan sütüm kesildi. Ikincide inat ettim emzircem diye. Cocuk acliktan sarılık oldu. Yetmiyomus. Oyle olunca mamaya döndük. Hep icimde kaldi valla
Herşey nasip canım annelik demek emzirmek demek değilYalnız değilmişim bende de durum aynen böyle oldu . Doktor mama vermelisin dedi 4 aylıkken 2. Bebeme. İlk bebemde 3 ay emmişti kesildi sütüm. Bide büyük göğüslerim ne işe yararsınız diye kendimi çok suçlamışlığım oldu .
İnsanları zehirliyolar Rabb'im ıslah etsinBursada şafak operasyonu dün yapıldı, 100kisiye yakın uyusturucudan yakalandi nekadar üzücü bisey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?