- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #129.341
Günaydııınn
Günaydın
GünaydınGünaydınlar
Sıcak çorba iç icine limon,karabiber yaksin boğaziniGece yatarken cok iyiyim hşc birşeyim yok sabah kalkıyorum bogazımdan yangınlar cıkıyor
Yani gelcem diye gelmiyorlar bugun gelcekler yaniHic sorma canım Allah'tan gündüz az bisey uyudum yolsa hiç halim olmazdi
Evet akşam üstü aramışlar ee geleceksiniz erkenden haber verin 2 ayağımı bi pabuca soktular bugün öğleden sonra geleceklermis 5 yıl olcak burdayız ilk defa geliyorlarYani gelcem diye gelmiyorlar bugun gelcekler yani
Günaydın
Çok şükür ihtiyacım olmuyor1yemek k. Chia tohumu,5 7 damla limon su 10dk bekletin icin
Ertesi gün wc ye çıkıcaksınız ben denedim
İlac falan aldın mı doktora gittin miHic sorma canım Allah'tan gündüz az bisey uyudum yolsa hiç halim olmazdi
Ay geçmedi gitti ya bende geceleri uyuyamıyorum
Dun aksam mercimek ictiydim iyi gelsin diye bugun yine iceyimSıcak çorba iç icine limon,karabiber yaksin boğazini
Bebe sallama emzirmeO saatr napiyon sen burlarda bakim
Kac yasindaBebe sallama emzirme
11 aylıkKac yasinda
Ay kuzum benim minnoşmus daha ya. Normal tabi gece kalkmasi.11 aylık
Meme bağımlısı sadece onu emiyor başka yemek yokAy kuzum benim minnoşmus daha ya. Normal tabi gece kalkmasi.
Alisir ya. Benim bi arkadasimin oglu vardi. Inanirmisin kiz memeyi kesene kadar lokma yemedi. Ama tosundu masallah. Iki yasinda biraktirdi. Artik ac kalinca mecbur yemistiMeme bağımlısı sadece onu emiyor başka yemek yok
Bu da öyle bi yoğurt seviyordu onuda bıraktıAlisir ya. Benim bi arkadasimin oglu vardi. Inanirmisin kiz memeyi kesene kadar lokma yemedi. Ama tosundu masallah. Iki yasinda biraktirdi. Artik ac kalinca mecbur yemisti
Değişir zamanla insallah ya. Süt kuzusu daha azicik sabır yapacak bisi yokBu da öyle bi yoğurt seviyordu onuda bıraktı
Bunu aç bırakıyorum yine yemiyor gidip gelip üstümü açıyor vereyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?