- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #129.301
Evet benimKız profildeki senmisin hiçte kilolu duymuyorsun yüzün ince
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimKız profildeki senmisin hiçte kilolu duymuyorsun yüzün ince
He göbeğini sallaya sallaya hareket ediyor özellikleŞu video efsane ya çok güldüm![]()
İnşallah hedefine ulaşırsın canım aktif ol burda daha da motive olursunEvet benimo resimde 65 kiloyum o yüzden yine oraya inecem inşallah başarısız bir deneme sonrası yine kilo aldım
Sağol kuzum
Burdayım bundan sonraİnşallah hedefine ulaşırsın canım aktif ol burda daha da motive olursun
Hadi inşallah canım öncesi sonrası yapBurdayım bundan sonrainşallah sizlere fark fotoları da atarım hedefime ulaşınca . Hedefim 60 ve daha aşağısı
Aslında 86 kilolardan 61 kilolara inme fotolarım var ama çöp oldu kilo alınca yeni kolajlara yelken açıyorum :))) şu before after yapmak için bile kilo veririmHadi inşallah canım öncesi sonrası yap![]()
Yaa çok güzel vermişsin maşallah azimlisin sende belli olduAslında 86 kilolardan 61 kilolara inme fotolarım var ama çöp oldu kilo alınca yeni kolajlara yelken açıyorum :))) şu before after yapmak için bile kilo veririm![]()
Evet canım öyle yapıyorsunİnsanları nasıl takip ediyoruz izle diyerek mi ? Burada ki diyet arkadaşlarımı takip etmek istiyorum![]()
Hele yola çıkalım da inşallah bu kez koruma diyetini de özenle yapacağım. İtina göstermek lazım malum diyet yapacak enerjim ve yakıtım bitmeden bu sorunu çözmem lazım artık inşallahYaa çok güzel vermişsin maşallah azimlisin sende belli oldu![]()
Başarırsın korumayı inşallah ben hiç beceremiyorumHele yola çıkalım da inşallah bu kez koruma diyetini de özenle yapacağım. İtina göstermek lazım malum diyet yapacak enerjim ve yakıtım bitmeden bu sorunu çözmem lazım artık inşallah![]()
Şimdiye kadar benimde becerdiğim görülmedi de inşallah onuda yaparımBaşarırsın korumayı inşallah ben hiç beceremiyorum![]()
Şimdiye kadar benimde becerdiğim görülmedi de inşallah onuda yaparımeşim bıktı bu diyet mevzularından. Adam diyor ortalıkta mezura ve mutfak tartını görmekten ben yoruldum sen yorulmadın hqhah
İyi geceler canımAynen bende vurcam kafayı çocuklar da uyurken uyusam iyi olacak![]()