- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #129.101
Aynen biraz zorluyo. Ama duzenlu yapan ve cok iyi sonuçlar alan bi arkadas vardi. Ölçüleri acayip incelmişti.Allah razı olsun. 3. Gün çalışmasını yaptım . Karın kaslarım bacaklarım totom her yerim ağrıyor Allah yardım etsin
Hele bi bitsin size başlangıç bitiş ölçülerimi atarım ❤❤Aynen biraz zorluyo. Ama duzenlu yapan ve cok iyi sonuçlar alan bi arkadas vardi. Ölçüleri acayip incelmişti.
Bende yaa havalara adapte olmam lazımHe biliyorum
Benim oğlum da 6 Kasımdi.tam akrep
36 ne ki kız daha çocuk sayılırız
Kahve mi içtin granül mü ne belki o etkilemiştir yine
Ay bende bugün hep yattım ya harika
Afiyet olsun abla
Pazartesi tarti bildirimi fotosuzBu arada ben baya alıştım siteye he hadi bakalım hayırlısı . Cuma günleri de tartı fotosu atıyoruz dimi. Bu arada günlük sporumu yapıyorum. Chloe think diye bir hatunun 25 günlük chelanch mıdır ne zıkkımsa iste ona başladım . Hayırlısı Allah tan :))) onunda 3. Günündeyim
Kuralların hepsini okudumPazartesi tarti bildirimi fotosuz
Ama cuma fotografli canim
Hoş geldinHele bi bitsin size başlangıç bitiş ölçülerimi atarım ❤❤
Çoook teşekkür ederimHoş geldinbol eksiler dilerim
Chloeye erken baslamıssın gibi geldi önce vucudun diyete alıssaydı keske yürüyüşle baslayıp
Chlocthing yapıp geberen kisi söylüyor bunuHoş geldinbol eksiler dilerim
Chloeye erken baslamıssın gibi geldi önce vucudun diyete alıssaydı keske yürüyüşle baslayıp
Afiyet olsun simdidenBen de gidiyorum dedim bi gidemedim :))) çoluk çocuk aç bekler benihepimize başarılar boş eksiler diliyorum
Açık konuşayım pamela beni daha çok zorlamıştı . Chloe daha orta seviyeChlocthing yapıp geberen kisi söylüyor bunu
AnladımÇoook teşekkür ederimBen aktif diyetteyim uzun zamandır baya yüksek kilodan indim spora da alışığım aktif spor yapıyordum zaten chloe den öncede . Yürüyüş + ağırlık çalışması falan . Size de katıldım şimdi daha düsturlu ilerlerim inşallah
Chlocthing yapıp geberen kisi söylüyor bunu
Gelir bir gün
Kaç gündür aklımda etiketi yapmayı unutuyorum
Yapsakta bakamıcakkiKaç gündür aklımda etiketi yapmayı unutuyorum
Kaptanım özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?