Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun. 3. Gün çalışmasını yaptım . Karın kaslarım bacaklarım totom her yerim ağrıyor Allah yardım etsin 🙈🤣
Aynen biraz zorluyo. Ama duzenlu yapan ve cok iyi sonuçlar alan bi arkadas vardi. Ölçüleri acayip incelmişti.

Aynen biraz zorluyo. Ama duzenlu yapan ve cok iyi sonuçlar alan bi arkadas vardi. Ölçüleri acayip incelmişti.
Hele bi bitsin size başlangıç bitiş ölçülerimi atarım ❤❤

He biliyorum 🤣

Benim oğlum da 6 Kasımdi.tam akrep 💞
36 ne ki kız daha çocuk sayılırız 🤣🤣🤣

Kahve mi içtin granül mü ne belki o etkilemiştir yine 🙄

Ay bende bugün hep yattım ya harika 🤣

Afiyet olsun abla 🥰
Bende yaa havalara adapte olmam lazım 🤣🤣🤣

Bu arada ben baya alıştım siteye he hadi bakalım hayırlısı . Cuma günleri de tartı fotosu atıyoruz dimi. Bu arada günlük sporumu yapıyorum. Chloe think diye bir hatunun 25 günlük chelanch mıdır ne zıkkımsa iste ona başladım . Hayırlısı Allah tan :))) onunda 3. Günündeyim
Pazartesi tarti bildirimi fotosuz
Ama cuma fotografli canim

Hele bi bitsin size başlangıç bitiş ölçülerimi atarım ❤❤
Hoş geldin 🌺 bol eksiler dilerim 🌼
Chloeye erken baslamıssın gibi geldi önce vucudun diyete alıssaydı keske yürüyüşle baslayıp

Chloeye erken baslamıssın gibi geldi önce vucudun diyete alıssaydı keske yürüyüşle baslayıp
Çoook teşekkür ederim 🙏🏻 Ben aktif diyetteyim uzun zamandır baya yüksek kilodan indim spora da alışığım 🥰 aktif spor yapıyordum zaten chloe den öncede . Yürüyüş + ağırlık çalışması falan . Size de katıldım şimdi daha düsturlu ilerlerim inşallah 🥰🥰

Chlocthing yapıp geberen kisi söylüyor bunu :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back