- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.941
Az önceki ceylanOh mis gibi ellerine sağlık
Hangi ceylan
Valla öyle dediinşallah gelsin şu regl artık davul gibiyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önceki ceylanOh mis gibi ellerine sağlık
Hangi ceylan
![]()
Sağol canım en son kızımın doğum gününde sildim şimdi oğlumun doğum günü geldi hem de kış temizliği olsunOh mis gibi ellerine sağlık
Hangi ceylan
![]()
He işte 10 gibi falan olur kızı okula bırakırım gelir kahvaltı yaparım gideriz olur muSen saat ver![]()
10gibimi buluşcazHe işte 10 gibi falan olur kızı okula bırakırım gelir kahvaltı yaparım gideriz olur mu![]()
Yaaa kiyamamBenim kızın ateşinin nedenini öğrendim
Köpek dişlerini es geçip azı dişleri çıkmış yahastalıkla birleşince perişan oldu ya yavrum
![]()
Öyle olur ya ben 15 dk ya gelirim zaten trenle10gibimi buluşcaz
Ay ne zor yavrum yaaaBenim kızın ateşinin nedenini öğrendim
Köpek dişlerini es geçip azı dişleri çıkmış yahastalıkla birleşince perişan oldu ya yavrum
![]()
Sen usta dedikce bana fenalik geliyor arrik seni dusunemiyorumUstanın biri daha geldi ve gitti![]()
Bende 45 dakikadaÖyle olur ya ben 15 dk ya gelirim zaten trenle
Koca iyi hallediyorBende gideyim evim les halde. Hafta sonu cocuklat halletti. Bide ustune dun koca evdeydi. Gideyimde temizlik yapayım![]()
Sana göre ayarlayalımBende 45 dakikada![]()
![]()
Gelir inşallahAz önceki ceylan
Ellerine sağlık canım.kış temizliği daha temiz kalıyor ev yazın ev hep kirli. Oğlusun doğum günü hazirligindayim ne zamanSağol canım en son kızımın doğum gününde sildim şimdi oğlumun doğum günü geldi hem de kış temizliği olsun![]()
Çarşamba günü 2 yaş olacakGelir inşallah
Ellerine sağlık canım.kış temizliği daha temiz kalıyor ev yazın ev hep kirli. Oğlusun doğum günü hazirligindayim ne zaman
Cumaya eksiyle gelirsin
Yok ben sana göre ayarlarimSana göre ayarlayalım![]()