- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.901
Bişey olmadıNoldu kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey olmadıNoldu kız
Bişey olmadı
TamamdırSen bak cocuklara ben çalısirim bosver dısarda görüŕler cocuklari
Bende nohut yapcam bugun varsaBuzluk için nohut haşlandı.
Şimdi de ikinci posta akşama yemek için pişiyor bi de salata -pilav yaptım mı tamamdır.
Ohh afiyet olsunBende nohut yapcam bugun varsa
Benim yemegim var dunden bi corba yaptim ohh kafam rahatBuzluk için nohut haşlandı.
Şimdi de ikinci posta akşama yemek için pişiyor bi de salata -pilav yaptım mı tamamdır.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar ve form var doldurursan seni tanirızBende katılmak istiyorum. 74.4 kg yum lütfen beni de alın nasıl katılcam
Hoşgeldin canım ilk sayfayı oku sana uyarsa gel.detayli bilgi için E Elif_Eylul kaptanBende katılmak istiyorum. 74.4 kg yum lütfen beni de alın nasıl katılcam
Ohoh neguzel bende atıyorum hava alsınMutfak dolaplarının yarısı bitti makine boşaldı doldu açıldı. Şimdi kahve molası ne var ne yok çöpe atıldı eski kek kalıpları legenler, eski tavalar, eski saklama kapları falanlar filanlar derin temizlik toplamda 6 poşet çöp çıktı
Birde Nutella kavanozlari cam şişeler kullanmadığım cam tabaklar hepsi gittiOhoh neguzel bende attıyorum hava alsın