- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #128.921
Ne tutuyosun ki fırlat gitsinBirde Nutella kavanozlari cam şişeler kullanmadığım cam tabaklar hepsi gitti
Fırlattım gitti eski baharat takımı gitti kocam akşam yenisini al dedi yenilerini alcam bugünNe tutuyosun ki fırlat gitsin
Bununla değil ödem yag bile kalmazŞişliyom ödem varsa gitsin diye
Hadi güzel haberlerle gel Allahın izniyle
Allah razı olsun canlarHayırlısı olsun güzel haberlerle gel
Hep ödemler gitsinTamam pıcaklama
Geçmiş olsun canımLavaboya da çıkamadım da birazdan tartilcam.
Boğazım şiş hiç yataktan çıkasım yok
Geçmiş olsun canımİnşallah canım eşime diyim grip tozu alsın o biraz iyi geliyor uyuyamadım dün gece sende al onlar iyi geliyor
Ay ya kız çocukları harikaBenim kiz delirtcek beni artık,gidiyor üst baş uyumlu eşyalarini aliyor çorabına varana kadar kendisi çıkartip giyiyor
Bu ara eşya yıka kurut katla bitmiyor
Sağol canımGüzel haberler al canım
Guzelimm
Süt kuzusu olacak öyle vallaBenim kızı ben ne yapsam yav hiç birşey yemiyor kriz geçirecem. Var yok meme
Evet kaptanım ilaçlari değiştirdi adet olunca gel dedi.12 gün adet gecikmesi normal dedi
Heee normalmiymisBununla değil ödem yag bile kalmaz
Allah razı olsun canlar
Hep ödemler gitsin
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Ay ya kız çocukları harika
Sağol canım
Guzelimm
Süt kuzusu olacak öyle valla
Evet kaptanım ilaçlari değiştirdi adet olunca gel dedi.12 gün adet gecikmesi normal dedi
Al al çok guzel baharat takimlari varFırlattım gitti eski baharat takımı gitti kocam akşam yenisini al dedi yenilerini alcam bugün
Zaten o tür seyler guzel degilki alıyoz sadeceErzak dolabı boşaldı güzel olmayan nohut fasulye atıldıldigim hizdistan cevizi unlarini attım hiç güzel değil bir kere kullandım
Bütün eski tuzluklar atıldı iki dolap komple çöpe gitti kaşıkliklar atıldı yenisini alcamAl al çok guzel baharat takimlari var
Hoşuma gitmedi tadı çok değişikZaten o tür seyler guzel degilki alıyoz sadece
Çarşı istanbula git cok guzel seyler varBütün eski tuzluklar atıldı iki dolap komple çöpe gitti kaşıkliklar atıldı yenisini alcam
Istersen birlikte gidek yarin çikcam orayaÇarşı istanbula git cok guzel seyler var
Derim temizlik yapmayali 2 ay oldu ya üstten sildim hep dolapları şimdi komple sildimZaten o tür seyler guzel degilki alıyoz sadece
He o zaman öyle yapalim habr ver banaÇarşı istanbula git cok guzel seyler var
Oh mis gibi ellerine sağlıkMutfak dolaplarının yarısı bitti makine boşaldı doldu açıldı. Şimdi kahve molası ne var ne yok çöpe atıldı eski kek kalıpları legenler, eski tavalar, eski saklama kapları falanlar filanlar derin temizlik toplamda 6 poşet çöp çıktı
Hangi ceylanAaa kaçtı ceylan
Valla öyle dediHeee normalmiymis
Neyse regli olursan rahatlarsin,yada hamile kalirsan
Sen saat verHe o zaman öyle yapalim habr ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?