- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.221
Afiyet olsunKayfaltı yapmaya çalışıyore
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunKayfaltı yapmaya çalışıyore
Bu havalar hep hastalık havası zaten hava bi güneş bi kötüHerkes hasta yaa maskeler çıktığından beri böyle 2senedir grip bilmiyorduk
Yaa kaçıncı günü atesteAteş olmasaydı iyiydi o zor oluyor.
Listemde bu varO kahvaltim lan
Pardon afiyet olsun duListemde bu var
Ateş olmasaydı iyiydi o zor oluyor.
Pardon afiyet olsun du
Hastanede bu aralsr sıkıntı yoğun bir haftadır 4 saatten fazla uyuyamadım diyet vs de yapamıyorum ben bi iki hafta takip açısındna izin alıyım ,günlük paylaşım yapamıcam çünkükittenlove nerdesin
Tamam canim Allah kolaylik versinHastanede bu aralsr sıkıntı yoğun bir haftadır 4 saatten fazla uyuyamadım diyet vs de yapamıyorum ben bi iki hafta takip açısındna izin alıyım ,günlük paylaşım yapamıcam çünkü
Kolaylıklar diliyorumHastanede bu aralsr sıkıntı yoğun bir haftadır 4 saatten fazla uyuyamadım diyet vs de yapamıyorum ben bi iki hafta takip açısındna izin alıyım ,günlük paylaşım yapamıcam çünkü
Anladım mesaji
3 güne
Anladım mesaji
Evi bok götürüyor 3güne anca temizlersin
Bugün 2Yaa kaçıncı günü ateste
Allah kolaylık versinHastanede bu aralsr sıkıntı yoğun bir haftadır 4 saatten fazla uyuyamadım diyet vs de yapamıyorum ben bi iki hafta takip açısındna izin alıyım ,günlük paylaşım yapamıcam çünkü
Gecer inşallah bugünBugün 2
3 gunde etki ediyor antibitotik genelde insallah bian once geçerBugün 2
Bakma ozamanGecmisyine birikmis ama hic bakasim yok