- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.201
Yooo Öznurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo Öznurum
Dedim yapmayın diye ama dinleyen kimOha 20 sayfa gecmişş neee geceden beri
Aaa cimri bi tane versen nolcakArılar sökerse ölür arılarımdan uzak dur cikoo bana bal yapcak onlar
Aaa cimri bi tane versen nolcakArılar sökerse ölür arılarımdan uzak dur cikoo bana bal yapcak onlar
Cidden öyle gecen 70ten verdik 100 dediler canim20 litre 2000₺ oluyor desene
Sağlık
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b @Sekerpareeee ️ ️ ️ ️ ️ ️️ @dfn0714 ️ ️ ️ ️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ ️ @N E S L i ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Gokyuzu_kadar ️ ️ ️️ ️ ️ ️ @Ysmn52 ️ ️ ️ ️ ️️ ️ @MissHayaLet ️ ️️ ️ ️ ️ ️ @M_atruska ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Mavi Menekse ️ ️ ️ ️️ ️️ ️ @kittenlove ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Siskolata
Günaydın canımGünaydın
Fiyatı 100 kem nasıl 70 yapacaksın kiCidden öyle gecen 70ten verdik 100 dediler canim
Dün birisi 10kilo istemis eski fiyattan vermedim,dedim arkadasa yahane fiyati 100 isterse ordan alsin
He hastaC Chikolata_gozlum senin bebedemi hastaydı
Seninki demi hasta geçmiş yapmadım geçmiş olsunHe hasta
Günaydın canım
He grip ateş öskürük ortaya karışık yapmışSeninki demi hasta geçmiş yapmadım geçmiş olsun
Yapma ya inşallah çabucak geçerHe grip ateş öskürük ortaya karışık yapmış
He hasta
Yaaa offHe grip ateş öskürük ortaya karışık yapmış
Teşekkür ederim canım inşallahYapma ya inşallah çabucak geçer
Herkes hasta yaa maskeler çıktığından beri böyle 2senedir grip bilmiyordukYapma ya inşallah çabucak geçer
Ateş olmasaydı iyiydi o zor oluyor.Yaaa off
O kahvaltim lanKayfaltı yapmaya çalışıyore