- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.141
Bencedee beyin %70 sudan olusuyor doktorlar bas bas 2 litre gunde kesin diye bosuna demiyorlarEe aferin sağa başın o yüzden ağrıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencedee beyin %70 sudan olusuyor doktorlar bas bas 2 litre gunde kesin diye bosuna demiyorlarEe aferin sağa başın o yüzden ağrıyor![]()
Ee aferin sağa başın o yüzden ağrıyor![]()
Bn suyu az içince başım ağrırBencedee beyin %70 sudan olusuyor doktorlar bas bas 2 litre gunde kesin diye bosuna demiyorlar
Spor yapcaktim dedim az uzanayimAz daha yat işte![]()
Yat yat napcan soguktaKalkıyımda soba yakayim çay demleyim yatakta eylülün yaninda hâlaa yatıyorum oģlanı gecirdim![]()
Bizde beyin yokkiBencedee beyin %70 sudan olusuyor doktorlar bas bas 2 litre gunde kesin diye bosuna demiyorlar
Ayıp mı nolcak git canım alla alla onlarda arkasını dönsünbiliiim heriflerin önünde nasıl işeyim
![]()
Bende basım agrıyınca su icerim gecer cogunluklaBn suyu az içince başım ağrır
Cekil kenara çişim geldi desinAyıp mı nolcak git canım alla alla onlarda arkasını dönsün![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Mutfağa kova koyup ona yapcamAyıp mı nolcak git canım alla alla onlarda arkasını dönsün![]()
He defalarca elime alıp bıraktım en son hooop mideyeYemeler icin bahane ararken ben![]()