- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.141
Bencedee beyin %70 sudan olusuyor doktorlar bas bas 2 litre gunde kesin diye bosuna demiyorlarEe aferin sağa başın o yüzden ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencedee beyin %70 sudan olusuyor doktorlar bas bas 2 litre gunde kesin diye bosuna demiyorlarEe aferin sağa başın o yüzden ağrıyor
biliiim heriflerin önünde nasıl işeyimEe aferin sağa başın o yüzden ağrıyor
Bn suyu az içince başım ağrırBencedee beyin %70 sudan olusuyor doktorlar bas bas 2 litre gunde kesin diye bosuna demiyorlar
Spor yapcaktim dedim az uzanayimAz daha yat işte
Yat yat napcan soguktaKalkıyımda soba yakayim çay demleyim yatakta eylülün yaninda hâlaa yatıyorum oģlanı gecirdim
Bizde beyin yokkiBencedee beyin %70 sudan olusuyor doktorlar bas bas 2 litre gunde kesin diye bosuna demiyorlar
Ayıp mı nolcak git canım alla alla onlarda arkasını dönsünbiliiim heriflerin önünde nasıl işeyim
Bende basım agrıyınca su icerim gecer cogunluklaBn suyu az içince başım ağrır
Cekil kenara çişim geldi desinAyıp mı nolcak git canım alla alla onlarda arkasını dönsün
Bende varBizde beyin yokki
Günaydın canımGünaydın
OhaaBende var
Mutfağa kova koyup ona yapcamAyıp mı nolcak git canım alla alla onlarda arkasını dönsün
Günaydın canım
He defalarca elime alıp bıraktım en son hooop mideyeYemeler icin bahane ararken ben
Ne yok dedin bende var dedim