- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.121
kız bari kilonu korusaydın Allah seni yazık değil miGöbeğimden kaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bari kilonu korusaydın Allah seni yazık değil miGöbeğimden kaptı
Şirkette lavabonun önünde inşaat var çişe gitmemek için su hiç içmiyomSu niye icmedin
Yok ben erken menopoza girdim 33 yaşlarında falanSen regli olmuyomusun
E tek kat mı burası canım susuz nasıl duruyon vucudun napsın susuz bırakmıssınŞirkette lavabonun önünde inşaat var çişe gitmemek için su hiç içmiyom
Ozaman belkide kilo verememende hormanalYok ben erken menopoza girdim 33 yaşlarında falan
Diğeri erkekler tuvaletiE tek kat mı burası canım susuz nasıl duruyon vucudun napsın susuz bırakmıssın
Kolay gelsin canim uğra aradaKızlar ben kaçar çocuklar okula bende kursa Allah'a emanet olun
Evet çok zor veriyorum ödemim hiç eksik olmaz sağolsunOzaman belkide kilo verememende hormanal
Taze biberiye yoksa kurusunlada çay içsene limonlu falanEvet çok zor veriyorum ödemim hiç eksik olmaz sağolsun
Tamam gelicem inşallahKolay gelsin canim uğra arada
Akşam kurusuyla hazırladım biberiye limon zencefilTaze biberiye yoksa kurusunlada çay içsene limonlu falan
Koruyamiyorum ateşi elimde tutmak gibi bişeykız bari kilonu korusaydın Allah seni yazık değil mi
Menopozdayım demiştş sankiSen regli olmuyomusun
Iç canim o güzel.ödem attıriyorAkşam kurusuyla hazırladım biberiye limon zencefil
Ee aferin sağa başın o yüzden ağrıyorŞirkette lavabonun önünde inşaat var çişe gitmemek için su hiç içmiyom
Ama yine de su icmen lazım vucudun hem menopozdan hem su icmemekten iyice tuzu tutar ödem yaptırır sana yeşilcay adacayı falan tüketDiğeri erkekler tuvaleti
Az daha yat işteKalkıyımda soba yakayim çay demleyim yatakta eylülün yaninda hâlaa yatıyorum oģlanı gecirdim