- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #127.101
Günaydın canımGunaydin kizlar
Pis espri gelsinAaa ama karnım şiş diyosun,regli yoksa neden şiş olsun
Bak benim 3gün öncesi önden gidiyordu göbegim
Bn sağa diyim 92 den 93 küsürse çıktımDur ben ilk sayfaya gidiyom bı bakım kimler ne yapmış hele hele
Allak bullak ya. Gecede rahat uyumadim. Bu hastalık evdeki herkesi sirayla dolanıyor. oglan oldu kiza bulastirdi. Kiz bana. Bende herife bulaştırcam galibaS Sekerpareeee nasil oldu miden
Baktım da geldim siz benden iyisiniz vallaha en azından sürdüğünüz yerde duruyoruz
Tabiii bende o yuzden tabiiBn bilerek mezun olmuyorum gitmim diye
Bitttii bitttii günümüzdeyim artık
Ben regli olmuyorum pazartesiden beri su içmiyom ondanmı üşüyorum ondanmı bilemedim şirketteki inşaat bitsin çıkarAaa ama karnım şiş diyosun,regli yoksa neden şiş olsun
Bak benim 3gün öncesi önden gidiyordu göbegim
Kurt kapmış seniDaha ne kadar oldu ayrılalı sürüden 3 kilo almışım abooo
Sen gene 1 kilo onuda dengeliyon ben 3 kiloBn sağa diyim 92 den 93 küsürse çıktım
O kadar istikrarlıyım gitmeme konusunda
Sürüden ayrılanı kurt kaparDaha ne kadar oldu ayrılalı sürüden 3 kilo almışım abooo
Normal bu zaten 1kisi olunca herkes hastaAllak bullak ya. Gecede rahat uyumadim. Bu hastalık evdeki herkesi sirayla dolanıyor. oglan oldu kiza bulastirdi. Kiz bana. Bende herife bulaştırcam galiba
Su niye icmedinBen regli olmuyorum pazartesiden beri su içmiyom ondanmı üşüyorum ondanmı bilemedim şirketteki inşaat bitsin çıkar
Devam ederse giderim çok rahatsızım çünki
Göbeğimden kaptıSürüden ayrılanı kurt kapar
Sen regli olmuyomusunBen regli olmuyorum pazartesiden beri su içmiyom ondanmı üşüyorum ondanmı bilemedim şirketteki inşaat bitsin çıkar
Devam ederse giderim çok rahatsızım çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?