- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #126.621
Hepsiyçinmi ?tekef teker kıçlarınamı yapıştırcanız
Arıların ignesine mi takcaniz plakayı
1numara
2numara
3numara burda yok
4numara
5numara kaçmış
Doğrudur canım en uç gittiğimiz yer bizim eşim artvinli ama ben onlar da da görmedim yani ayrı servis olur herkese. Bence onlar ondan kurtulmak istemiyorlar belki de bulaşık çıkacak diyeDeğişik ama bunlar Anadolu da devam eden seyler Ege Marmara daha gelişmiş. Dogu ve Güney dogu anadolu da böyle neler var buna da sukur diyorum ben misafirliğe gide gele görerek alıstı bir nebze
Evet kahvaltıda 5 gün yok zaten aksam yemeklerinde ayrı ayrı koyuyorum herseyiAlışır yavaş yavaş merak etme sen evdede uygula
Tamam işte ignesinden tanicak arisiniKıçları dururken iğne niye
Nerden bileyim benim hiç arım olmadı ki
Allah cezanızı vermesin kovana takcaz plakayı
Kız ne bilelim cahal insanlarız
Allah cezanızı vermesin kovana takcaz plakayı
5 kaçmis işçi arılar grevde1numara
2numara
3numara burda yok
4numara
5numara kaçmış
Bunlar cok sık dağa gidiyolar ve tabak canak gereksiz görüyorlarDoğrudur canım en uç gittiğimiz yer bizim eşim artvinli ama ben onlar da da görmedim yani ayrı servis olur herkese. Bence onlar ondan kurtulmak istemiyorlar belki de bulaşık çıkacak diye
Nerden bileyim benim hiç arım olmadı ki
Kız ne bilelim cahal insanlarız
Ondan canım belli bir nevi rahatlık. Bu devirde çömlekten kasiklamak mi kalmışBunlar cok sık dağa gidiyolar ve tabak canak gereksiz görüyorlar
Bulasık makinesi vardı kullanmıyorlardı
Ben gelince bardak tabak cogalttım her gittigimizde aldık simdi daha dikkatli onlar da
Görümcem İstanbul da o biraz daha dikkatli bu konuda bir sürü servis tabagı falan almıs kv de sıkıntı cok usengec hep yatmak istiyor hep
Ooo daha neler neler canımOndan canım belli bir nevi rahatlık. Bu devirde çömlekten kasiklamak mi kalmış
Aman boşver işte eş etkilenmese iyimisOoo daha neler neler canım
Kac sene insan ne gördüyse onunla yasıyor işteAman boşver işte eş etkilenmese iyimis
Çok şükür daha iyi bıgün ateş olmadı
MaşaAllahÇok şükür daha iyi bıgün ateş olmadı
İyi elhamdülillahÇok şükür daha iyi bıgün ateş olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?