- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #126.581
Acıktım kahve içeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım1 Kasım
Sabah:menemen peynir 1 poğaça roka salatalık
Aksam: 2 lahmacun yeşillik soda
25 dk egzersiz
30 saat yürüyüş
2.5 litre su
E Elif_Eylul
Dün unuttum kaptanim yazmayı k.b
Hayır kız tabii misafir gelince görüyor annemlere gidince de görüyor ama kv ye gidince puf oluyor herseyHadi lan 10kisi ortadanmi ohaaa
Ben sadece ananemin zamanıni hatırlıyorum yemekler ortadaydi
Bidaha hep biz tabaklarda yedik
Bence kendin devam ettir esinde bilsin
Siz hic yemege gitmiyomusunuz,masada aynı tabakmi koyuyorlar
dili pabuç kadar
Hayır kız tabii misafir gelince görüyor annemlere gidince de görüyor ama kv ye gidince puf oluyor hersey
Onlar cok garip eski göcebe hayatı gibi devam ediyor hersey keskek var ya onu direk çömlekten yerler mesela ben tabagıma alıyorum o yuzden
Firsat bu fırsat keyfini çıkar
İç iç afiyet olsunAcıktım kahve içeyim
Ne güzel işte napcan köfteyi miss gibi kabak dururkenKız istedi köfye ekmek koca onu götürdü,bense kabak yemegini tercih ettim
Ben kendim kahvaltı ederken de tek bir tabaga koyuyorum bütün yiceklerimi ama o nasıl gördüyse öyle devam etmek istiyor aksam yemeklerinde alıssın diye hem kase hem servis acıyorumValla oratadan falan hiç yemedik biz ben yemekte kahvaltı da olsa herkese ayrı tabak koyarım evde tek kahvaltı edeceksen kendim büyük tabak çıkartırım hepsi tabağa koyar öyle yerim
Oohhh bir köfte ekmek olsa aclıgımın üstüne müthiş gideerrKız istedi köfye ekmek koca onu götürdü,bense kabak yemegini tercih ettim
Sagolİç iç afiyet olsun
Kız 30 saat yürüyüş nasıl yaptın gün 24 saat1 Kasım
Sabah:menemen peynir 1 poğaça roka salatalık
Aksam: 2 lahmacun yeşillik soda
25 dk egzersiz
30 saat yürüyüş
2.5 litre su
E Elif_Eylul
Dün unuttum kaptanim yazmayı k.b
Yaaa ben yemiyorum diyorum sen iyi olur diyosun pesOohhh bir köfte ekmek olsa aclıgımın üstüne müthiş gideerr
KabakKız istedi köfye ekmek koca onu götürdü,bense kabak yemegini tercih ettim
Kız 30 saat yürüyüş nasıl yaptın gün 24 saat
Bende böyle oluyorum vala 2 senedir tartıstıgımız konulardır hep alısacak bir gün görmemiş ki anadan atadan napsın ona da birşey diyemiyorum