- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #126.601
YuhHayır kız tabiimisafir gelince görüyor annemlere gidince de görüyor ama kv ye gidince puf oluyor hersey
Onlar cok garip eski göcebe hayatı gibi devam ediyor hersey keskek var ya onu direk çömlekten yerler mesela ben tabagıma alıyorum o yuzden
Susak işteYaaa ben yemiyorum diyorum sen iyi olur diyosun pes
Vala cok acıktım ya ilce tarıma gittik arılara plaka almayaYaaa ben yemiyorum diyorum sen iyi olur diyosun pes
Arılara plaka almayaVala cok acıktım ya ilce tarıma gittik arılara plaka almaya
Allah doyursunOohhh bir köfte ekmek olsa aclıgımın üstüne müthiş gideerr
Çok değişikBen kendim kahvaltı ederken de tek bir tabaga koyuyorum bütün yiceklerimi ama o nasıl gördüyse öyle devam etmek istiyor aksam yemeklerinde alıssın diye hem kase hem servis acıyorum
Kız valaaArılara plaka almaya
Hepsiyçinmi ?tekef teker kıçlarınamı yapıştırcanızVala cok acıktım ya ilce tarıma gittik arılara plaka almaya
AMinAllah doyursunamin
Arıların ignesine mi takcaniz plakayıVala cok acıktım ya ilce tarıma gittik arılara plaka almaya
Değişik ama bunlar Anadolu da devam eden seyler Ege Marmara daha gelişmiş. Dogu ve Güney dogu anadolu da böyle neler var buna da sukur diyorum ben misafirliğe gide gele görerek alıstı bir nebzeÇok değişik
Kıçları dururken iğne niyeArıların ignesine mi takcaniz plakayı
1numaraArıların ignesine mi takcaniz plakayı
Alışır yavaş yavaş merak etme sen evdede uygulaDeğişik ama bunlar Anadolu da devam eden seyler Ege Marmara daha gelişmiş. Dogu ve Güney dogu anadolu da böyle neler var buna da sukur diyorum ben misafirliğe gide gele görerek alıstı bir nebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?