- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #126.081
Seni göreyrum hep birdasun zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni göreyrum hep birdasun zaten
EVet 2kere varmışBenim incilerimmi varmış
Bakyaa hiç haberim yohhtuuEVet 2kere varmış
Evet olmadı gerçekten de. Sabah işe geç kalıyorum diye kahvaltı hazırlayamadım poğaça kurabiye yedim . Annemler bizde hep börek poğaça vs beni baştan çıkarıyor .Valla memnun olma 2gündür kötü olmamıs hiç
Cumaya artılar geliyor desene baştan aşaģıya karbon,karbonu atman 3günEvet olmadı gerçekten de. Sabah işe geç kalıyorum diye kahvaltı hazırlayamadım poğaça kurabiye yedim . Annemler bizde hep börek poğaça vs beni baştan çıkarıyor .
Cumaya artılar geliyor desene baştan aşaģıya karbon,karbonu atman 3gün
Amaaa bende üzülüyorum
Zararın neresinden dönersen kardır enazından sabit gelirsin 2 gün dikkat et
Sende çemkirseneZararın neresinden dönersen kardır enazından sabit gelirsin 2 gün dikkat et
Bn çemkirirsem kaçarsa ya olsun arada olur öyle şeylerSende çemkirsene
Bisey olmaz sadece tetikte ol,limon sık çoraplarina giydir sirki bez yap arada sür eklemlerine,Kızın ateşi çıkıyor ateşle nasıl baş edilir bilmiyorum. Çünkü oğlanın hiç ateşi çıkmıyordu
Limonu nasıl çok mu ıslak olacakBisey olmaz sadece tetikte ol,limon sık çoraplarina giydir sirki bez yap arada sür eklemlerine,
Limon iyi geliyor canım..yoksa kolonya.ben ıslak bez yapıyorum eklem yerlerineKızın ateşi çıkıyor ateşle nasıl baş edilir bilmiyorum. Çünkü oğlanın hiç ateşi çıkmıyordu
Sık limonu bandır coraplarini giydirLimonu nasıl çok mu ıslak olacak
Afiyet olsun canımKahvaltı 2 adet haşlanmış yumurta,2 ceviz,1 dilim ekmek, közlenmiş biber
Ara yeşil çay
Öğle salata bol ve 4 köfte
Ara 2 ince dilim ananas ,rezene çayı
Akşam 2 kase kabaklı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
.
E Elif_Eylul
Evet dikkat edicem inşallahZararın neresinden dönersen kardır enazından sabit gelirsin 2 gün dikkat et
Vende bendeeeSen çalara ben oynarım öznur göbek atar
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Onlar doğuştan tedaviye gerek yok olsunKafadan üşütürükleredemi
Çok güzel olmuşŞunu Ahmete okulda başlatmışlardı 7.ci sınıfta tabiki bilmeyen buni nasıl yapsın birde kocaman yaptırmış hoca oğlan yapamadiki bunu yaptırmak 300tl sağolsun önceden tellerini,sadece telleri aldım 150tl ye,bugünkü kahvaltıya gittigim arkadasa vermistim bitirmis sagolsun
Hadi gelin bi okey atakEşim yok bu gece sıkıcı bir gece
Sağol kaptanımAfiyet olsun kızlar
Ne kadarda mütevazi bir şey istemişsin öyleEvet çok güzel olur valla almaya kalksan 3-5 bin vardır
Geçen bi hat yazısı istedim 50.000 dedi altın yazılı imiş
Bi bana denk gelmedi anasını satamOooo tebriklerrrr 126.000 mesajjj
Kolonya sürmeyin ateşi iç ateşe dönüştürüyor ateşi ne kadar anlamazsınızLimon iyi geliyor canım..yoksa kolonya.ben ıslak bez yapıyorum eklem yerlerine