- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #126.041
Gözün aydın
Teşekkürler kızlarHayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın
Teşekkürler kızlarHayırlı olsun
Kafadan üşütürükleredemiHasta olan bebelere ve analarına rabbim şifa versin
Teşekkürler kızlar
Amin canım benimRabb'im korusun şifa versin
İnşallah canımRabbim şifa versin İnşallah önemli bir şey yoktur
İnşallah canımİyi haberlerle döner inşallah
Sağol canım benimGeçmiş olsun
Senle banaKafadan üşütürükleredemi
Anooo bunu cocuk nasıl yapsın yaŞunu Ahmete okulda başlatmışlardı 7.ci sınıfta tabiki bilmeyen buni nasıl yapsın birde kocaman yaptırmış hoca oğlan yapamadiki bunu yaptırmak 300tl sağolsun önceden tellerini,sadece telleri aldım 150tl ye,bugünkü kahvaltıya gittigim arkadasa vermistim bitirmis sagolsun
Eki Görüntüle 3154723
Bugun ogunlerim kizlar gunu bitirdim yiyecekte sadece siviya gectim
M MissHayaLet E Elif_Eylul
E Elif_Eylul
13:00 sütlü Türk kahvesi 4 minik kuru incir 3 kuru erik
15:00 2 kepçe çorba minik bi kek
18:30 5 yk sote 1 2 kare
Akşam bişey yersem yazarım
Afiyet olsun kızlarNeker aşırmışım bakalım
Öğle 1 kepçe mercimek çorbası
Minik bir dilim kek
Akşam 1 porsiyon melemen
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10 tane
E Elif_Eylul
Çok güzel olmuşŞunu Ahmete okulda başlatmışlardı 7.ci sınıfta tabiki bilmeyen buni nasıl yapsın birde kocaman yaptırmış hoca oğlan yapamadiki bunu yaptırmak 300tl sağolsun önceden tellerini,sadece telleri aldım 150tl ye,bugünkü kahvaltıya gittigim arkadasa vermistim bitirmis sagolsun
İste bunu kurs görmeyen yapamaz benim bile beynim yandı bakarken,birde ufak harfle başlatmamis,Allah yazısınla baslatmışAnooo bunu cocuk nasıl yapsın ya
Ya çok güzel olmuşŞunu Ahmete okulda başlatmışlardı 7.ci sınıfta tabiki bilmeyen buni nasıl yapsın birde kocaman yaptırmış hoca oğlan yapamadiki bunu yaptırmak 300tl sağolsun önceden tellerini,sadece telleri aldım 150tl ye,bugünkü kahvaltıya gittigim arkadasa vermistim bitirmis sagolsun
Evet dime simdi gümüş çerçevesini yaptirsamÇok güzel olmuş
Teşekkür ederimYa çok güzel olmuş
Bunu her yere de koyamazsın Allah lafzı sonucta niye bunu yaptırmısİste bunu kurs görmeyen yapamaz benim bile beynim yandı bakarken,birde ufak harfle başlatmamis,Allah yazısınla baslatmış
Bize şifa yokSenle bana
Güzel olmuş güle güle kullanınŞunu Ahmete okulda başlatmışlardı 7.ci sınıfta tabiki bilmeyen buni nasıl yapsın birde kocaman yaptırmış hoca oğlan yapamadiki bunu yaptırmak 300tl sağolsun önceden tellerini,sadece telleri aldım 150tl ye,bugünkü kahvaltıya gittigim arkadasa vermistim bitirmis sagolsun