- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #126.001
AKsam menuler yaziliyor canim menu listesine ekliyorumKizlar bisey dikkatimi cekti siz anlik resimli paylasmiyorsunuz galiba yenilip icileni ertesi gun toplumu yaziyorsunuz ?
Geçmiş olsunBugun oglen ogunumu atlamak zorunda kaldim kizlar sabah dis yaptirdim cok agrim var oglen yiyemedim bisey
Yookunuturlar mı
Keyfe bak paşadaki
Sayfayı doldurmasan olmaz mıydı
Alt kattaki kapı geldi şükür ustalar var çay demledim sen nörüyonSelamnörüyonuz bakem
Hadi gözün aydın bende yemek hazırlığı yapıyorum erken geldim iştenAlt kattaki kapı geldi şükür ustalar var çay demledim sen nörüyon
illaki canım ya...ama napalim pes etmek yok diyelimOluyor zaman zaman çocuklarda hasta olunca etkiliyor anneleri
Sağol canimHadi gözün aydın bende yemek hazırlığı yapıyorum erken geldim işten
Kızın sürekli ateşi çıkıyor çok mizikci bütün gün peşimde bir taraftan o bir taraftan öbürü diğer yandan kocam
Selam canım iyiyim yemek yiyorum sen napiyorsunSelamnörüyonuz bakem
Hayırdır inşallah canım kimeKızın sürekli ateşi çıkıyor çok mizikci bütün gün peşimde bir taraftan o bir taraftan öbürü diğer yandan kocamPerşembe günü kolonoskopi yaptıracak.
HAydaaaa nolduKızın sürekli ateşi çıkıyor çok mizikci bütün gün peşimde bir taraftan o bir taraftan öbürü diğer yandan kocamPerşembe günü kolonoskopi yaptıracak.
Daha ayda dolunaya dönmedi yarım ayRetro diyorum inanmıyorsunuz herkes dökülüyor hastalıktan
Eşime canım gaz şikayeti ile gitti tam kan sayımı normal çıkmış birde onu yapacaklarmis kayınpederim mide kanserinden vefat ettiği için iyice bakılacakHayırdır inşallah canım kimegecmiş olsun
Off demek istiyorum artıkEşime canım gaz şikayeti ile gitti tam kan sayımı normal çıkmış birde onu yapacaklarmis kayınpederim mide kanserinden vefat ettiği için iyice bakılacak
Hayırlısı olsun canım artık dünden beri valla elime ne gelirse yiyorum strestenOff demek istiyorum artık
Afiyet olsunHayırlısı olsun canım artık dünden beri valla elime ne gelirse yiyorum stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?