- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.961
Bnde keçi bacağı gerçek sandımPişi yani biz köyde kecibacagi deriz
Yogurt,yumurta,tuz,karbanot,un
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde keçi bacağı gerçek sandımPişi yani biz köyde kecibacagi deriz
SusakBnde keçi bacağı gerçek sandım
Antibiyotik, grip ilacı, ateş dusurucu, balgam sökücüne verdi
Kahvaltımı yapıyore kahve +kuru incir
Afiyet olsun canımKahvaltımı yapıyore kahve +kuru incir
Bnm oğlana balgam sökücü hiç iyi gelmiyor daha çok tıkıyor dr da demiştş bazıları yapar diyeAntibiyotik, grip ilacı, ateş dusurucu, balgam sökücü
Saol canımAfiyet olsun canım
Onu deneyim canımBnm oğlana balgam sökücü hiç iyi gelmiyor daha çok tıkıyor dr da demiştş bazıları yapar diye
Muz çok güzel balgam sökücüymüş yedir canım
Simit neyin yok muydu2dilim peynir,10zeytin,1dilim helva,minik 3 4 tane keçibaçagı baska bisey yemedim
Garip bir memleket kecibacagıPişi yani biz köyde kecibacagi deriz
Erkekler hep öyle canım giyin desen gururlarından giyinmezler hasta olunca da baksana bana hastayımDün akşam oğlan çok kötü oldu yanaklar kızardı zor lavaboya attı kendini bi kustu ki cıbıl geziyor bişi giymiyor bizede bulaştırdı
Geçmiş olsun diş diyince böyle oluyorum bnde önümüzdeki ay yaptırvamBugun oglen ogunumu atlamak zorunda kaldim kizlar sabah dis yaptirdim cok agrim var oglen yiyemedim bisey
Ooo banlıBen geldim kızlar
Gecmiş olsunBugun oglen ogunumu atlamak zorunda kaldim kizlar sabah dis yaptirdim cok agrim var oglen yiyemedim bisey
Gecmis olsun canimBugun oglen ogunumu atlamak zorunda kaldim kizlar sabah dis yaptirdim cok agrim var oglen yiyemedim bisey
Banım kalkmışOoo banlı