- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #125.661
Yok pisirme yaaa guzel olmuyor lapaPisirmeden diyosun yani bide oyle deniyim bakam. Gecen tarçın bal muz falan koymuştum ama yine zor yemistim. Bide oyle deniyim
Tamamdir bidahakine bunu denicemYok pisirme yaaa guzel olmuyor lapa
Smoothie yap güzel oluyor,süt,muz,yulaf,hurma yani bunlari bızttt yap
Kefirlede guzel oluyor
Ben bazen yoğurt yulaf salatalık baharat yapıyorum o da güzel oluyorTamamdir bidahakine bunu denicem
Yogurt ananas evet güzelBen bazen yoğurt yulaf salatalık baharat yapıyorum o da güzel oluyor
Ama bnce en güzeli yulaf ananasyoğurt tarçın
Valla bn öyle herşeyi yiyemiyorum bu ensevdiğim activia gibi oluyorYogurt ananas evet güzel
Activia napcan yogurt arti meyve isteValla bn öyle herşeyi yiyemiyorum bu ensevdiğim activia gibi oluyor
Sadece düğündekilerke kalsaydım keşkeSizde düğünlerde ne olur yimek
Yimek yedi artı
Hayırlı olsun kuzumaKulağımızı deldirdik
Rabbim yardımcın olsun canımHerkese merhaba size de haksızlık ediyorum biliyorum ama maalesef gerçekten aşırı mı aşırı yoğunum telefonu elime sadece çalar saati kurmak için aldım bu gece 3 gündür gece 1 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum çok yorgunum bu misafirler ve onu görmeye gelenler beni mahvetti menümü bile paylaşmaya vaktim olmuyor üstüne üstlük işyeri de çok yoğun.
diyetime de uyamadım üç gündür az yedim ama doktorun listesine uyamadım spor da yapamadım lütfen dua edin biran önce feraha çıkayım gerçekten kendime vakit ayıramıyorum Hiç bir iş yetişmiyor bu sabah 6 da kalktım çamaşır topladım onları katladım yerleştirdim. Çocuklara okul için poaça pişirdim misafire de bir tepsi fazladan yaptım 7,30 da işe geldim ve bugün namaz kılmaya bile fırsatım olmadı çok üzülüyorum haykıra haykıra ağlamak ve yeter artık diyip çocukları da alıp gitmek istiyorum . offff offff . İşyerinin bilgisayarında sayfa açık kalmış oradan farkettim grubu bile hatırlayamadım
bir de artık taşımaktan yorulduğum kilolar Allah başka dert vermesin ama çok bunaldım. Eşim de beni anlamıyor. Eline telefonu alıp oturuyor. Annesiyle teyzesiyle muhabbet ediyor. Bense çocukları ders çalıştırıyorum . Halimi görseniz acırsınız. Hiç kimse de bir işe yardım etmiyor. Dağılmış ev temizlenecek bılaşıklar yapılacak yemekler. Hem de çalışıyorum.
bunalınca da yemeğe saldırıyorum öfkemi yemekten çıkarıyorum. Bir de bilmiş bilmiş herkesin akıl vermesi yok mu.
belki bu mesaja cevap verseniz bile ben onu Allah bilir saat kaçta göreceğim. ya da hangi gün.
Sagol canimSadece düğündekilerke kalsaydım keşke
Hayırlı olsun kuzuma
Rabbim yardımcın olsun canım
Dürümcandır gerisi yalandır…..
Kalp gözü
Sabah kahvaltı yapmadan çıktık vapurda simit yedim vapurdan inince gölyazıya gittik yolda köyleri gezerek yol üstünde bi köy vardı çok güzel bir yer çok sevdim sonra göl yazıya gittik orda adanın etrafında yürüdük orda bişey yemedim bursaya indik iskender yedik ilk iskender yapan bir usta varmış çarşıdaymış yeri oraya gidemedik koruparkın içindeki yerine gittik düğün 7 de başladı 8.30 da börek pasta pilav helva vardı değişik bir menüydü 1 sigara böreği büyüklüğünde börek ve 1 yemek kaşığı helva yedimSagol canim
Düģün harici nerde yedinki menü haricimi
Yani bunlarin hepsi artı getirdi sanaSabah kahvaltı yapmadan çıktık vapurda simit yedim vapurdan inince gölyazıya gittik yolda köyleri gezerek yol üstünde bi köy vardı çok güzel bir yer çok sevdim sonra göl yazıya gittik orda adanın etrafında yürüdük orda bişey yemedim bursaya indik iskender yedik ilk iskender yapan bir usta varmış çarşıdaymış yeri oraya gidemedik koruparkın içindeki yerine gittik düğün 7 de başladı 8.30 da börek pasta pilav helva vardı değişik bir menüydü 1 sigara böreği büyüklüğünde börek ve 1 yemek kaşığı helva yedim
İskender yarım porsiyon duYani bunlarin hepsi artı getirdi sana
Iskender üstünemi yedin bunlari cidden
Afiyet olsun canımSabah: filtre kahve
Tek öğün beslendim: 2 tabak kuru fasulye 1 dilim ekmek 1 soda
2.5 litre su
1 kupa Yeşil çay
25 dk egzersiz
E Elif_Eylul
Eeee gerisiİskender yarım porsiyon duyarısını eşime verdim
Onların hepiciini yidimEeee gerisi
Afiyet olsunOnların hepiciini yidim
Ayırma gözlerini kalcan öyke sonraAfiyet olsun
Gözlük alırimAyırma gözlerini kalcan öyke sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?