- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.621
İkimiz bi dürümün güller açan kebabıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkimiz bi dürümün güller açan kebabıyız
Onlar baya şekerli ya ama tadı güzel sakın böğürtlenli almaDimesin smoothiesini iceyim dedim 500kal mıs yaaa
Onu almiş oldumOnlar baya şekerli ya ama tadı güzel sakın böğürtlenli alma
Eşim geçen çocuklara almıştı bu defa böğürtlenliydi butaz içtim beğenmedim çileklisi çokzelOnu almiş oldum
Aman almam aslinda denedim cok sekerliEşim geçen çocuklara almıştı bu defa böğürtlenliydi butaz içtim beğenmedim çileklisi çokzel
Evet çok şekerliAman almam aslinda denedim cok sekerli
Sonu güzel olacak inşallahEvet ama yapıcak bisey yok
İnşaAllah canimSonu güzel olacak inşallah
ALLAH yardimcin olsun,Herkese merhaba size de haksızlık ediyorum biliyorum ama maalesef gerçekten aşırı mı aşırı yoğunum telefonu elime sadece çalar saati kurmak için aldım bu gece 3 gündür gece 1 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum çok yorgunum bu misafirler ve onu görmeye gelenler beni mahvetti menümü bile paylaşmaya vaktim olmuyor üstüne üstlük işyeri de çok yoğun.
diyetime de uyamadım üç gündür az yedim ama doktorun listesine uyamadım spor da yapamadım lütfen dua edin biran önce feraha çıkayım gerçekten kendime vakit ayıramıyorum Hiç bir iş yetişmiyor bu sabah 6 da kalktım çamaşır topladım onları katladım yerleştirdim. Çocuklara okul için poaça pişirdim misafire de bir tepsi fazladan yaptım 7,30 da işe geldim ve bugün namaz kılmaya bile fırsatım olmadı çok üzülüyorum haykıra haykıra ağlamak ve yeter artık diyip çocukları da alıp gitmek istiyorum . offff offff . İşyerinin bilgisayarında sayfa açık kalmış oradan farkettim grubu bile hatırlayamadım
bir de artık taşımaktan yorulduğum kilolar Allah başka dert vermesin ama çok bunaldım. Eşim de beni anlamıyor. Eline telefonu alıp oturuyor. Annesiyle teyzesiyle muhabbet ediyor. Bense çocukları ders çalıştırıyorum . Halimi görseniz acırsınız. Hiç kimse de bir işe yardım etmiyor. Dağılmış ev temizlenecek bılaşıklar yapılacak yemekler. Hem de çalışıyorum.
bunalınca da yemeğe saldırıyorum öfkemi yemekten çıkarıyorum. Bir de bilmiş bilmiş herkesin akıl vermesi yok mu.
belki bu mesaja cevap verseniz bile ben onu Allah bilir saat kaçta göreceğim. ya da hangi gün.
Sorun değil canım ama en azından buraya mesaj yazsam olur mu tamamen bağımı koparmak istemiyorum. Doktora da bir şey diyemiyorum. beni anlamaz ki.ALLAH yardimcin olsun,
Müsait oldugunda baslarsin ,zaten kural geregi listeden cikartiyorum.3gun menü paylasmayinca
Doğru benceEki Görüntüle 3153924 doğrumu acaba
Konyanin ki yok bile
Sorun degil menu paylas kilo bildirimi yap muhabbete gelSorun değil canım ama en azından buraya mesaj yazsam olur mu tamamen bağımı koparmak istemiyorum. Doktora da bir şey diyemiyorum. beni anlamaz ki.
Ben bu kiloları hep öfkemden dolayı yemek yediğim için veremiyorum ve kendime zaman ayıramadığım için inşallah Allahım bana en güzelinden hayırlısından bir kapı açar da kurtulurum . İnşallah kilolu olan bütün kızlar kadınlar hastalanmadan, fazla kilolarından en kısa sürede kurtulur . Amiiinnn.
Kolaylıklar diliyorum.Herkese merhaba size de haksızlık ediyorum biliyorum ama maalesef gerçekten aşırı mı aşırı yoğunum telefonu elime sadece çalar saati kurmak için aldım bu gece 3 gündür gece 1 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum çok yorgunum bu misafirler ve onu görmeye gelenler beni mahvetti menümü bile paylaşmaya vaktim olmuyor üstüne üstlük işyeri de çok yoğun.
diyetime de uyamadım üç gündür az yedim ama doktorun listesine uyamadım spor da yapamadım lütfen dua edin biran önce feraha çıkayım gerçekten kendime vakit ayıramıyorum Hiç bir iş yetişmiyor bu sabah 6 da kalktım çamaşır topladım onları katladım yerleştirdim. Çocuklara okul için poaça pişirdim misafire de bir tepsi fazladan yaptım 7,30 da işe geldim ve bugün namaz kılmaya bile fırsatım olmadı çok üzülüyorum haykıra haykıra ağlamak ve yeter artık diyip çocukları da alıp gitmek istiyorum . offff offff . İşyerinin bilgisayarında sayfa açık kalmış oradan farkettim grubu bile hatırlayamadım
bir de artık taşımaktan yorulduğum kilolar Allah başka dert vermesin ama çok bunaldım. Eşim de beni anlamıyor. Eline telefonu alıp oturuyor. Annesiyle teyzesiyle muhabbet ediyor. Bense çocukları ders çalıştırıyorum . Halimi görseniz acırsınız. Hiç kimse de bir işe yardım etmiyor. Dağılmış ev temizlenecek bılaşıklar yapılacak yemekler. Hem de çalışıyorum.
bunalınca da yemeğe saldırıyorum öfkemi yemekten çıkarıyorum. Bir de bilmiş bilmiş herkesin akıl vermesi yok mu.
belki bu mesaja cevap verseniz bile ben onu Allah bilir saat kaçta göreceğim. ya da hangi gün.
Ooo öyle takılıyoruz galibaDoğru bence
TakılırdıkOoo öyle takılıyoruz galiba
TakılırdıkTakılırdık
Evlenmeden önce
Imzani attın gidiyosun
Burdayım diyirImzani attın gidiyosun