- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.501
Kaptan dün görmedin mi dünyayı yemişim sanırım o ödem yaptı 1 kg artiyim yaNasil çok yaaa menuler belli
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKulağımızı deldirdik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan dün görmedin mi dünyayı yemişim sanırım o ödem yaptı 1 kg artiyim yaNasil çok yaaa menuler belli
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKulağımızı deldirdik
Kıyameti koparir cesaret edemiyom hele bide Hira aciyo falan desin yandikBen babasından habersiz götürdüm geçen sene
Benim kız gibi 3senedir evde yok dısarda ozaman kafayi yerdi sanırımAy sorma işimiz yaş
Benimde cok deligim var kulagimda ozeniyo cocuk. Takmiyorum artik istiyo sürekli diye arada kaldim
Yedigini gördüm canım neyse cumaya giderKaptan dün görmedin mi dünyayı yemişim sanırım o ödem yaptı 1 kg artiyim ya
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Küpe sevdasına cıt dememiş yoksa bir acı geliyorYooo yanaklari biraz kızardı korkudan ama cıt demedi
Ya cok korumaci kızına karşı ya. Hatta biliyomusunuz biz damadi ic guveysi alcaz. Allqh korusun bisi yapar kizimizaBenim kız gibi 3senedir evde yok dısarda ozaman kafayi yerdi sanırım
Benim deliklerde var acıyor diye bazen bende takmiyorum,
Valla çilesini yine biz cekcez onlara noluyosaBende sormam öyle seyleri
Aman ben bile korkuyorum canı acıdı ama belli etmediKüpe sevdasına cıt dememiş yoksa bir acı geliyor
Abooo vala damada acıdım öyle kayınpeder bilemiyorumYa cok korumaci kızına karşı ya. Hatta biliyomusunuz biz damadi ic guveysi alcaz. Allqh korusun bisi yapar kizimiza
Oooo işiniz zorYa cok korumaci kızına karşı ya. Hatta biliyomusunuz biz damadi ic guveysi alcaz. Allqh korusun bisi yapar kizimiza
Köyde vardi öyle birisi kizı boşandı adam istemediAbooo vala damada acıdım öyle kayınpeder bilemiyorum
Bence de belli etmemiş bir 5 dakika falan garip seyler oluyorAman ben bile korkuyorum canı acıdı ama belli etmedi
Kim istemediKöyde vardi öyle birisi kizı boşandı adam istemedi
Valla cok guzel kaynana olur benim kocadan. Kayanana gibi kayinpeder. Ilerdeki damadima simdiden dua ediyorum allah sabir versinAbooo vala damada acıdım öyle kayınpeder bilemiyorum
Benimkide aşırı düşkün çocuklara her konuda ay aman düşer bisey olur falan artık kızıyorum çocukların öz güveni olamayacak diyeKıyameti koparir cesaret edemiyom hele bide Hira aciyo falan desin yandik
Damat biryere kadar sabrettiKim istemedi
Ay allah korusunDamat biryere kadar sabretti
Öğle arasıKızı okuldan aldım geldim sağlık ocağı kapali