- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.481
E
Elif_Eylul
çok artiyim atmazsam olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah maşallah yok at bakimCumaya kadar telafi ederim inşallah
Nasil çok yaaa menuler belliE Elif_Eylul çok artiyim atmazsam olur mu
Hadi hayırlı olsunKulağımızı deldirdik
Sagol teyzesiHadi hayırlı olsun
Ayy masallah gule gule kullansim. Bende istiyorum kizimin kulağıni deldirmek ama babasi sagolsun izim vermiyorKulağımızı deldirdik
Birşey yaptı mıSagol teyzesi
TeşekkürlerAyy masallah gule gule kullansim. Bende istiyorum kizimin kulağıni deldirmek ama babasi sagolsun izim vermiyor
Yooo yanaklari biraz kızardı korkudan ama cıt demediBirşey yaptı mı
Güle güle
SagolasinGazan mübarek olsun
İnşallah canımŞifa olsun
Ay yok vermiyor. Acırmış diyom uyuşturuyorlar sonra acırmış. Kimse kiznin kulağını delemezmis. Büyüsün kendisi karar verecekmis. Mis mis mis iste. Tek kiz babasi o bu dünyada kiyamiyo kizinaTeşekkürler
Neden istemiyor bizimki can attı kız agladi kacgündür,poliklinik buldum 70tl aldi
Ay hayırlı olsun kuzumaKulağımızı deldirdik
Ooooo simdiden öyleyse hiç disarıya salmıcakAy yok vermiyor. Acırmış diyom uyuşturuyorlar sonra acırmış. Kimse kiznin kulağını delemezmis. Büyüsün kendisi karar verecekmis. Mis mis mis iste. Tek kiz babasi o bu dünyada kiyamiyo kizina
Teşekkür ederim canımAy hayırlı olsun kuzuma
Ben babasından habersiz götürdüm geçen seneAy yok vermiyor. Acırmış diyom uyuşturuyorlar sonra acırmış. Kimse kiznin kulağını delemezmis. Büyüsün kendisi karar verecekmis. Mis mis mis iste. Tek kiz babasi o bu dünyada kiyamiyo kizina
Ay sorma işimiz yaşOoooo simdiden öyleyse hiç disarıya salmıcak
Bende sormam öyle seyleriBen babasından habersiz götürdüm geçen sene