• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar birazdan yola cikicaz biz menumu paylasiyim hemen kaynamasin
E Elif_Eylul
Sabah

Sucuklu yumurta 1 yumurtadan 1 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim kizarmis ekmek maydonoz ve 1 fincaz az sekerli çay

Ara 1 incir

Ogle ton balikli salata 1 dilim tb ekmegi

Ara sütlü turk kahvesi

Aksam 1 tabak etli kuru fasulye 1 dilim ekmek ve tursu
Su 2 litre

E Elif_Eylul

13:00 4 yk peynirli makarna domates salatalık 2 parmak kadar kruvasan sandviç

Ara capuccino şekersiz

18:00 yarım porsiyon iskender

Meyve veya soda içicem
Afiyet olsun kızlar😘

Napıyoruuuuuz kendimizi alttan üstten sağdan soldan donaaaaat yapıyoruz moralmanlarımız düzeliiiiiiii🥰
Bayaaa donattı evi
Üstten kapı acmaya çalışan salak kocam var
Yapma dedim anlamadi,evin ici toz duman camlardan çıkıyor tozlar kactik tozlar cikinca 3oda diyim hicbir seyi kalmadi bildigin bina çökmüs toz kalmis düsün

Bayaaa donattı evi
Yapma dedim anlamadi,evin ici toz duman camlardan çıkıyor tozlar kactik tozlar cikinca 3oda diyim hicbir seyi kalmadi bildigin bina çökmüs toz kalmis düsün
Bırak kendi bildigini okusun elbet bir gün keske dicek o zaman söyleyecek lafın olur

Bayaaa donattı evi
Allah akıl fikir versin 😔

Bayaaa donattı evi
Bırak kendi haline sonrada bulabilirsen birisini tutup temizlet bozma moralini

Yediklerim
Kahvaltı bizim yufka ekmeğiz var ondan yapılmış gözlemenin yarısı, azcık patates kızartması
Akşam azcık tandır ekmeği
Yarım porsiyon sebzeli et sote
Salata
Çayın yanında biraz cips
E Elif_Eylul

Bayaaa donattı evi
Ahh ahhh azcık mantıklı hareket yapsa nolur. Bırak bildiği gibi yapsın. Sinirlenme dicem kolay değil sonra olan sana oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back