- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #124.001
Kim kovcakYok yok yapmicam daha ilk haftadan koyveremem. Kovarlar beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim kovcakYok yok yapmicam daha ilk haftadan koyveremem. Kovarlar beni![]()
Yok canımYok yok yapmicam daha ilk haftadan koyveremem. Kovarlar beni![]()
Lan kimini kovmuşukYok canımkovsa en önden beni şutlardı
Komple grupca bi sut yerim gibime geldiKim kovcak![]()
Aaaaa 124.000 mesaji sen yazmişsinYok yok yapmicam daha ilk haftadan koyveremem. Kovarlar beni![]()
Bu muhabbetin üstünede pasta cuk olduBisküvi pastası yapiyore sizde sessiz oluyore
Kovmadık işte kovsaydık diyorum en önü ben cekerdimLan kimini kovmuşuk![]()
Yok bizim kizlar yapmaz öyle bisey yaparsam ben patavatsız olarak derim biseylerKomple grupca bi sut yerim gibime geldi![]()
Bunları neden sayiyosunuz gecende farkettimAaaaa 124.000 mesaji sen yazmişsin![]()
Şubattan bu yana aktif takimız diyet topiginde,mesajlari C Chikolata_gozlum kontrol ediyor hoşuna gidiyorsa garibiminBunları neden sayiyosunuz gecende farkettim![]()
Ne desem bilemedimBunları neden sayiyosunuz gecende farkettim![]()
Şubattan bu yana aktif takimız diyet topiginde,mesajlari C Chikolata_gozlum kontrol ediyor hoşuna gidiyorsa garibimin![]()
IlginçmisNe desem bilemedim![]()
TamamBenim gudikler uyandi. Azcik onlarla ilgileneyim. Az oyun oynarim vanada spor olurrica ediyorum az konusun okumasi zor oluyor
![]()
Aynen benim tarzım değil konuşmakEn son bende kaldigi yerden devam etmeye baslicam heralde. Bana da hic yapmiyomussun gibi geldi zaten![]()
Mis mis severim ben zift filtreyi.
Selambebek sallarken bi selam vereyim
![]()