- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #123.981
Evi topla sil süpür bide mutfagi bi duzelttim cekmeceleri baharatliklari falan belim koptu. Zaten adet agrisi vardi iyi halt ettim. Simdi azcik uzanasim var çocuklar uyancak uykudan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel menü canım afiyet olsun.bu ne ki ben bazen 70 sayfa geçmiş yaptığımı biliyorumBende de bulgur var bugun et sote cacik
Sağol canımBide eksik kisiler var yoksa sayfalar almıyor
Afiyet olsun canım
Biz bir günde 1k yapariz bizden korkulurEksigi falan bilmiomda bu kadar sayfa sohbet 3 4 kişinin arasında dönmüş. Onu farkedince bi ürktüm zaten![]()
Kaaaac kaaacc 70 miGüzel menü canım afiyet olsun.bu ne ki ben bazen 70 sayfa geçmiş yaptığımı biliyorum
Sağol canım![]()
Maşallah hic uyuma ikindi oldu zaten git kahve içEvi topla sil süpür bide mutfagi bi duzelttim cekmeceleri baharatliklari falan belim koptu. Zaten adet agrisi vardi iyi halt ettim. Simdi azcik uzanasim var çocuklar uyancak uykudan![]()
MaşallahEvi topla sil süpür bide mutfagi bi duzelttim cekmeceleri baharatliklari falan belim koptu. Zaten adet agrisi vardi iyi halt ettim. Simdi azcik uzanasim var çocuklar uyancak uykudan![]()
He yaBiz bir günde 1k yapariz bizden korkulur![]()
![]()
He valla belki daha fazla bile.bazen de geçmişi okuyamayip geleceğe geliyorum çok konuşuyor bu kızlar ben hiç yapmam öyle şeyler meselaKaaaac kaaacc 70 mi![]()
Yapayim o zaman bi zift filtre kahve. Kafam aysinMaşallah hic uyuma ikindi oldu zaten git kahve iç
En sevmediğimYapayim o zaman bi zift filtre kahve. Kafam aysin
En son bende kaldigi yerden devam etmeye baslicam heralde. Bana da hic yapmiyomussun gibi geldi zatenMaşallah
He ya
He valla belki daha fazla bile.bazen de geçmişi okuyamayip geleceğe geliyorum çok konuşuyor bu kızlar ben hiç yapmam öyle şeyler mesela![]()
Mis mis severim ben zift filtreyi.En sevmediğim![]()
Yaninada bi kalip cikolqtaMis mis severim ben zift filtreyi.
Maşallah 2tane zif bir araya gelmemeliydiYaninada bi kalip cikolqta![]()
Latife ettim canimMaşallah 2tane zif bir araya gelmemeliydi
Anca yeterBir kalıp masallah![]()
Aboo yapma öyle seylerAnca yeternormalde regliyken komasina giriyorum yani. Ama simdi sakinim bisi yok bisi yok
![]()
Yok yok yapmicam daha ilk haftadan koyveremem. Kovarlar beniAboo yapma öyle seyler![]()