- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #123.341
Doktordayim
Geçmiş olsun canım hayırdır inşallahGöz doktoruresmen bir gözüm görmüyor
Hersey iyi olsun hayırlısıyla inşallahBi yandan çok seviniyorum gurbetlik onlar için sona erecek bi yandan tek başıma turkiyedeymisim gibi gelcek annem de aynı duygular içerisinde ciğerimin bi parçası kalıyor çok üzülüyorum diyor
İnşallah canımHersey iyi olsun hayırlısıyla inşallah
Hayırlısı olsun canımHee bu arada annem gilin yurt dışı işi oldu gidiyorlar üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum
Uzagi görmüyor canım bulanikAaaa neden görmüyormuş yaaa hep dedim sana git diye
Ne verdi naptiniz gecmis olsunUzagi görmüyor canım bulanik
Göz kontr canım gözlük yazdı biri miyop diğeri astimatGeçmiş olsun canım hayırdır inşallah
Aynen canım dizginlemem lazım kendimi .strese girsem hemen başlıyorum yemeyeAfiyet olsun canım zaten artıydın güzel olmamis ara ogunler
Hadiya okadarmı ilerlemis,dedimi bisey neden gelmedin diyeGöz kontr canım gözlük yazdı biri miyop diğeri astimat
Bnmde öyleUzagi görmüyor canım bulanik
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Salatalık , domates, biber
Peynir
3-4 zeytin
Bir dilim ekmek
Bir kupa şekersiz çay
Öğlen
Pırasa yemeği
Bir dilim ekmek
Akşam
İki poğaça (hep annemin suçu yapmış sıcak sıcak )
Dünya makarnagünüymüş
Sağol canımNe verdi naptiniz gecmis olsun
ÖmerhalisemiSağol canımikimize de gözlük verdi ufakliginki 6. sinir felci diye geçiyor hafif göz kayması. Buna sebeb ya doğumdan kaynaklı ya da düşme sonrası travmadan olabiliyormuş.
Yok ya ilerleme yok gittiğim zamanki gibi.Hadiya okadarmı ilerlemis,dedimi bisey neden gelmedin diye
Benim gözümün önüne beyaz benekler geliyor çoğu zamanda bulanık oluyor.Bnmde öyle
Hele bazen bulanık oluyor hiç göremiyorum
Yok kız Meryem elayaÖmerhalisemi
Çocuklara yaptım 2 çatal yedimDünya makarnagünüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?