Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım sağol yani bugün fazla aktif olmassam bilin . Alışverişe falanda gidecem . Çocuklar okula . Akşama yemek ev temizliği derken vakit yetmiyor bana ekstra saat lazım
He bize 24 saat yetmiyor bi 5-6 saatde verseler keşkem

Günaydın canım sağol yani bugün fazla aktif olmassam bilin . Alışverişe falanda gidecem . Çocuklar okula . Akşama yemek ev temizliği derken vakit yetmiyor bana ekstra saat lazım
Olsun canım akşama vakit bulunca menüleri yazarsın

Günaydınlar yarın uyandım daha . Bu gece paşa zedeler doğru düzgün uyumadı . Bugüne ayakta geçirebilirsem iyi . Ama mecburum . Bir sürü işim var . 30 dkk da olsa yürüyüş yapmam lazım .
Günaydın canım

Cumadan bu yana -1 dün iki buçuk tane börek yediydim
Oh oh sefan olsun inşAllah. tebrikler
He bize 24 saat yetmiyor bi 5-6 saatde verseler keşkem
Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .
4 ayda 30 kilo verdim geçen sene . Üstüne hamile kalınca geri patates gibi oldum ama tekrar 62 ye dönüş inşAllah. İlk hedef 62 .

Olsun kuzum maşallah güzel gidiyorsun böyle devam

Teşekkürler bebek

İnşallah canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…