- 16 Aralık 2019
- 20.991
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.288
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.561
Cumadan bu yana -1Ne kadar eksisin söyle bende sevineyim bacımya altına şu kadar eksiyim yazın bacılar hafıza dolu bende
Günaydın
He bize 24 saat yetmiyor bi 5-6 saatde verseler keşkemGünaydın canım sağol yani bugün fazla aktif olmassam bilin . Alışverişe falanda gidecem . Çocuklar okula . Akşama yemek ev temizliği derken vakit yetmiyor banaekstra saat lazım
Wooowww maşallah
Ben yanlis yazmisim pardonBaşkanım 91.4 ile başladım 200 Gr gitmiş daha fazla gidecek inşallah
Olsun canım akşama vakit bulunca menüleri yazarsınGünaydın canım sağol yani bugün fazla aktif olmassam bilin . Alışverişe falanda gidecem . Çocuklar okula . Akşama yemek ev temizliği derken vakit yetmiyor banaekstra saat lazım
Günaydın kuzum
Ooo maşallahCumadan bu yana -1dün iki buçuk tane börek yediydim
Cumadan bu yana -1dün iki buçuk tane börek yediydim
Gel kız gel iste böyle o 69 hemen buraya gelecekacayip gaza geldim
Teşekkürler bebek
Ooo maşallahtebrikler canım
Günaydın canımGünaydınlar yarın uyandım daha . Bu gece paşa zedeler doğru düzgün uyumadı . Bugüne ayakta geçirebilirsem iyi. Ama mecburum . Bir sürü işim var . 30 dkk da olsa yürüyüş yapmam lazım .
Oh oh sefan olsun inşAllah.Cumadan bu yana -1dün iki buçuk tane börek yediydim
Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .He bize 24 saat yetmiyor bi 5-6 saatde verseler keşkem
Sona da 65Gel kız gel iste böyle o 69 hemen buraya gelecek
Günaydın kaptanımGünaydın canım
Olsun kuzum maşallah güzel gidiyorsun böyle devamOh oh sefan olsun inşAllah.tebrikler
Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .
4 ayda 30 kilo verdim geçen sene . Üstüne hamile kalınca geri patates gibi oldumama tekrar 62 ye dönüş inşAllah. İlk hedef 62 .
Teşekkürler bebek
İnşallah canımOh oh sefan olsun inşAllah.tebrikler
Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .
4 ayda 30 kilo verdim geçen sene . Üstüne hamile kalınca geri patates gibi oldumama tekrar 62 ye dönüş inşAllah. İlk hedef 62 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?