Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynnen martın 22 önde gorumcemın dugunu var bır hafta önce sözü vardı herkes cok kılo almışsın dedı bnde ıstesem verırım dedım bebekle cok aşır dediler dugune kadar azımlıyım verecem veremessın diyenler ıcın
Toplum baskısı benim üzerimde de iyice arttı gören diyo ki bı kere nolmus sana kimse demiyor doğum yaptı emziriyor da böyle diye insanımız çok acımasız konusuyor hayır bı de çok çok zor bı gebelik dönemi geçirdim kullandığım ilaçlar aldı başını gitti ama kimse bunu anlamiyor

Toplum baskısı benim üzerimde de iyice arttı gören diyo ki bı kere nolmus sana kimse demiyor doğum yaptı emziriyor da böyle diye insanımız çok acımasız konusuyor hayır bı de çok çok zor bı gebelik dönemi geçirdim kullandığım ilaçlar aldı başını gitti ama kimse bunu anlamiyor
Onlar iyiyi görmezler.
İşlerine geleni görürler.
Yeterki dedikodu çıksın kendilerine.
Mutsuz hayatlarını başkalarınınkiyle örtmeye çalışırlar.

Bazıları öyle canım maalesef doğurup ertesi hafta taş gibi olmayı bekliyor. Kilo almayınca da neden almadın tasasi tutuyor insanları. Boşver he de gec sen kendin için zayıfla😚 insanlar boş konuşmayı hep sevmiştir.

Ooo kiz ben dururmuyum bitti hersey👌
Spor yapcamda kalkarsam sanirim karnim acikti yiyimde sonra yaparim,aksama nisan var bide gider gelirim 1.saatlik
Oooo asıl sana maşallah 🧿 hadi yine gezmelere 😂

Bide spor lazımm o işte aslındaa
Sitede oturuyorum spor salonu var ama pek gitmedim 😂😂 spor la pek aram yok kilomu hep yürüyüşle verdimm😎
İşte kas için ayrı beslenme ve spor gerekli kuzum 😢😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back